Juventus Torino ia în calcul varianta proiectării unor holograme ale jucătorilor în tribunele arenei Allianz Stadium când Serie A va reveni! Campionatul din Italia va fi reluat pe 20 iunie după mai bine de 3 luni de pauză.
Partidele se vor disputa fără spectatori în perioada următoare și în Italia, una dintre țările cele mai afectate din cauza pandemiei de coronavirus.
Juventus va avea o misiune dificilă după revenirea fotbalului, putând să joace un număr foarte mare de partide într-o perioadă relativ scurtă.
Fotbal
Chelsea dă asaltul asupra lui Juventus! Oferă 250 de milioane de € pentru cei mai valoroși jucători
ACUM 4 ORE

Holograme în tribune

Corriere dello Sport scrie că Juventus ia în calcul mai multe variante ambițioase cu care să compenseze absența fanilor. Una dintre aceste variante este proiectarea unor holograme ale jucătorilor precum Cristiano Ronaldo sau Paulo Dybala.
Show-ul spectaculos este momentan într-o fază incipientă astfel că nu sunt cunoscute mai multe detalii. Un motiv de îngrijorare este legat de posibilitatea ca jucătorii de pe teren să fie distrași de spectacolul din tribune.
În Italia se vorbește și despre posibilitatea ca partidele să fie reluate cu un număr restrâns de spectatori în tribune. Jurnaliștii italieni au calculat că, având în vedere cum sunt construite stadioanele din Serie A, dacă două persoane lasă 2 locuri între ele se va respecta distanțarea socială.
În alte țări precum Polonia, Serbia și Rusia a fost aprobat ca partidele să se poată disputa cu un număr de fani reprezentând 25% din capacitatea arenei.
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2825808.jpg
Premier League
Ronaldo, vinovat pentru ratarea lui Bruno Fernandes de la 11 metri?! "Prezența lui l-a disturbat!"
ACUM 6 ORE
Serie A
Dybala s-a accidentat și a părăsit în lacrimi terenul. Dezastru pentru Juve: s-a "rupt" și Morata
ACUM O ZI