Ilie Dumitrescu (52 de ani) a dezvăluit că are informații conform cărora proiectul de la Parma va continua cu Dennis Man și Valentin Mihăilă în prim-plan, chiar dacă formația italiană va retrograda.
În urma egalului de pe terenul lui Benevento, Parma a acumulat 20 de puncte și continuă să ocupe penultimul loc în Serie A. Trupa lui D'Aversa se află la 4 lungimi sub linia retrogradării, cu 8 etape rămase până la finalul sezonului.
Ilie Dumitrescu este încrezător că, în cazul unei eventuale retrogradări, Parma are forța financiară să revină pe prima scenă din Italia, iar apoi să se mențină acolo. Pentru asta însă, fostul membru al "Generației de Aur" consideră că este nevoie de răbdare.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29

Ilie Dumitrescu, anunț ferm în privința viitorului lui Dennis Man și Mihăilă la Parma

"Mister" a asigurat că are informații de la club conform cărora Man și Mihăilă vor continua la Parma, ci nu vor fi lăsați să plece la echipele interesate de ei:
"Eu sunt convins că și Mihăilă se va impune la Parma. Nu contează dacă retrogradează. Am informații de la club, acesta este un proiect pe termen lung, un proiect în care s-a investit.
Se va investi și în stadion. Din acest motiv s-a investit în Man, Mihăilă și alți jucători de perspectivă. Echipa asta va promova, va fi o echipă și mai puternică. Din punct de vedere financiar, să nu vă faceți griji pentru Parma.
Man și Mihăilă nu pot salva ceea ce s-a făcut cu nu știu câte etape înainte. Au fost și schimbări la nivelul băncii tehnice, nu e simplu.", a spus Ilie Dumitrescu, pentru Digisport.
Parma a plătit 13 milioane de euro pentru Dennis Man, în timp ce pentru Valentin Mihăilă, italienii au scos din conturi 8,5 milioane de euro.

Dennis Man, lăudat în Gazzetta dello Sport! Românul a primit cea mai mare notă din meciul Benevento - Parma 2-2

Man a înscris ultimul gol al partidei cu Benevento, în minutul 88, cu o execuție superbă. Fostul atacant de la FCSB a primit mingea în careu și a șutat din prima, cu exteriorul piciorului stâng, exact lângă bară, fără speranțe pentru goalkeeper-ul lui Benevento.
Man putea chiar să aducă victoria Parmei la faza următoare, dar a reluat cu capul mult prea puternic, peste bara transversală.
La finalul partidei, celebra publicație Gazzetta dello Sport l-a lăudat pe Man, aflat la primul său gol în tricoul formației lui Roberto D'Aversa. Jurnaliștii italieni i-au acordat românului cea mai mare notă de pe teren: 7.
"Che bravo Man! (n.r - ce bun e Man!). Nu numai că a fost primul gol în Serie A pentru el, dar a fost și foarte activ", a notat Gazzetta dello Sport.
Valentin Mihăilă, celălalt român din lotul Parmei, a fost introdus pe teren în minutul 77, în locul lui Gervinho.
Chiar dacă fostul atacant al Craiovei n-a avut prea mult timp să-și pună amprenta asupra jocului, Gazzetta dello Sport a observat că a intrat bine pe teren și a reușit câteva curse impresionante. Italienii i-au oferit în final nota 6.
"A intrat și s-a impus prin viteza sa", au scris jurnaliștii Gazzetta dello Sport.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51