Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Immobile nu poate fi oprit! Italianul este din ce în ce mai aproape de Gheata de Aur

Vlad Dumitrescu

Actualizat 29/07/2020 la 23:45 GMT+3

Ciro Immobile a marcat din nou în această seară iar atacantul italian va fi greu de ajuns în cursa pentru Gheata de Aur.

Ciro Immobile

Credit imagine: Getty Images

Immobile a marcat în minutul 82 al meciului disputat de Lazio cu Brescia, echipă deja retrogradată în Serie B. Italianul a profitat de o pasă excelentă a lui Joaquin Correa și a șutat imparabil la colțul lung.
Immobile a ajuns astfel la 35 de reușite în acest sezon, depășindu-l pe vârful lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski. Singurul care îl mai poate ajunge pe italian este Cristiano Ronaldo. Misiunea portughezului nu va fi una ușoară însă: trebuie să marcheze patru goluri în ultimele două meciuri ale sezonului din Serie A.
Ronaldo a marcat în meciul care a făcut-o pe Juventus campioană și a ajuns astfel la 31 de reușite în acest sezon de Serie A.
În vara anului 2016, Sevilla l-a vândut pe Immobile la Lazio pentru 9,45 milioane de euro. Acum, internaţionalul italian este apreciat la 40 de milioane de euro şi este cel mai bun marcator din Serie A.

Ciro Immobile a renăscut la Lazio

Immobile a încheiat sezonul 2015/2016 cu doar cinci goluri, el fiind împrumutat de Sevilla la Torino, echipă pentru care el reușise în 2013/2014 să marcheze 22 de goluri. În urma împrumutului la Torino, Immobile s-a decis că trebuie să se întoarcă în Italia și astfel a ajuns la Lazio. O mutare excelentă care i-a relanast cariera după perioade nefaste la Borussia Dortmund și Sevilla.
Immobile a înscris 26 de goluri în 2016/2017 pentru ca în 2017/2018 să reușească 41 de goluri în toate competițiile. În ciuda unei scăderi de formă sezonul trecut, Immobile a scris istorie în această stagiune.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo