Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

În plină pandemie, Shevchenko s-a izolat și spune că "Este o situație care seamănă cu Cernobîl"

Ion Alexandru

Actualizat 29/03/2020 la 08:39 GMT+3

Fostul star al Milanului n-a mai ieșit din casă de 10 zile și spune că această situașie îi aduce aminte, din păcate, de copilărie. Shevchenko avea 9 ani când Ucraina a fost lovită de tragedia de la Cernobîl.

Andriy Shevchenko

Credit imagine: Getty Images

Andrei Shevchevko este izolat în casă, în apropierea Londrei și a trimis un mesaj de încurajare pentru Italia prin intermediul Sky Sports Italia.
Trăim aceste momente dificile cu speranţă, cu speranţa că situaţia se va îmbunătăţi. Singura soluţie este să respectăm regulile decise de autorităţi, să stăm acasă şi să îi lăsăm pe medici să îşi facă treaba. Toţi medicii din lume fac o treabă foarte bună, asistentele, voluntarii… Vă mulţumim mult pentru tot ce faceţi. Sunteţi cu adevărat eroii vremurilor noastre. Am trăit o situaţie similară când aveam nouă ani şi a avut loc dezastrul nuclear de la Cernobîl. A fost o perioadă dificilă. Singura soluţie este să avem încredere în deciziile autorităţilor. Nu trebuie să facem lucruri prosteşti, în special trebuie să nu plecăm de acasă
Actualmente selecționerul Ucrainei, Shevchenko a fost golgheterul Milanului și a adus trofeul Champions League pe San Siro în 2003. Milano este capitala regiunii Lombardia, unde numărul morților din cauza infectării cu COVID-19 a ajuns la 5944.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo