Andrei Shevchevko este izolat în casă, în apropierea Londrei și a trimis un mesaj de încurajare pentru Italia prin intermediul Sky Sports Italia.
Trăim aceste momente dificile cu speranţă, cu speranţa că situaţia se va îmbunătăţi. Singura soluţie este să respectăm regulile decise de autorităţi, să stăm acasă şi să îi lăsăm pe medici să îşi facă treaba. Toţi medicii din lume fac o treabă foarte bună, asistentele, voluntarii… Vă mulţumim mult pentru tot ce faceţi. Sunteţi cu adevărat eroii vremurilor noastre. Am trăit o situaţie similară când aveam nouă ani şi a avut loc dezastrul nuclear de la Cernobîl. A fost o perioadă dificilă. Singura soluţie este să avem încredere în deciziile autorităţilor. Nu trebuie să facem lucruri prosteşti, în special trebuie să nu plecăm de acasă
Ligue 1
Singurul fotbalist mai trist decât Messi, la PSG: "Nu mai știe să zâmbească!"
ACUM 39 MINUTE
Actualmente selecționerul Ucrainei, Shevchenko a fost golgheterul Milanului și a adus trofeul Champions League pe San Siro în 2003. Milano este capitala regiunii Lombardia, unde numărul morților din cauza infectării cu COVID-19 a ajuns la 5944.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
21/09/2021 LA 08:33
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
21/09/2021 LA 05:34