Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

În seara în care Messi a câștigat al 6-lea Balon de Aur, Cristiano Ronaldo a câștigat un trofeu

Sebastian Ujica

Actualizat 03/12/2019 la 07:25 GMT+2

Cristiano Ronaldo a fost marele absent al galei Balonului de Aur de la Paris.

Cristiano Ronaldo miglior giocatore della Serie A 2018-2019

Credit imagine: Getty Images

Starul celor de la Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a primit trofeul pentru Jucătorul Anului în Serie A în aceeași seară în care marele său rival, Leo Messi, a câștigat cel de-al 6-lea Balon de Aur din carieră, devenind primul jucător care atinge acest prag.
Aflând că nu va fi câștigător, Ronaldo a ales să participe la Gran Gala ce a avut loc luni seară la Milano. Acolo a primit premiu pentru cel mai bun jucător din Serie A în 2019. Cea mai bună echipă a fost desemnată Atalanta, în timp ce Gian Piero Gasperini a primit premiul pentru cel mai bun antrenor.
Cristiano Ronaldo s-a aflat și în echipa anului: Samir Handanovic (Inter); Aleksandar Kolarov (Roma), Giorgio Chiellini (Juventus), Kalidou Koulibaly (Napoli), Joao Cancelo (Juventus*); Miralem Pjanic (Juventus), Josip Ilicic (Atalanta), Nicolo Barella (Cagliari*); Fabio Quagliarella (Sampdoria), Cristiano Ronaldo (Juventus), Duvan Zapata (Atalanta).
Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător care câștigă premiul pentru cel mai bun jucător în Anglia, Spania și Italia.

Leo Messi i-a luat apărarea

Absența lui Cristiano Ronaldo nu a trecut neobservată la Paris. Dacă Van Dijk a glumit pe seama acestui detaliu, lăudând însă performanțele sale și pe ale lui Leo Messi, argentinianul a răspus acid unui jurnalist care l-a întrebat despre absența portughezului.
Cristiano Ronaldo nu este aici pentru că nu poate să fie. Nu trebuie întors acest subiect pe toate părțile
Criticat de către jurnalistul Piers Morgan pentru replica devenită virală pe internet la adresa lui Ronaldo, Van Dijk i-a răspuns acestuia: "Piers, dacă nu sari în trenul rețelelor de socializare și asculți tot interviul vei știi că am făcut o glumă și că nu am decât respect pentru cei doi" a fost mesajul lui Van Dijk.

Pentru prima dată din 2010, Ronaldo n-a fost în primii 2 jucători

Cristiano Ronaldo a terminat pe locul 3 în clasamentul Balonului de Aur, în spatele lui Virgil Van Dijk și Leo Messi. Este pentru prima dată de la începutul deceniului când Ronaldo nu se află în primii 2 jucători în acest top.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo