Cristian Zaccardo a petrecut aproape întreaga carieră în Serie A, la echipe precum Palermo, Parma și Milan. Fostul mijlocaș a ajung la apogeu în 2006, când a câștigat Cupa Mondială alături de naționala Italiei.
După ce s-a retras, în 2019, Zaccardo și-a început cariera de impresar. Printre mutările la care a contribuit se numără și cea a lui Dennis Man la Parma, realizată în această iarnă.

Încă un jucător român în Serie A? Anunțul impresarului care a intermediat transferul lui Man la Parma: "Sunt în discuții!"

Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Zaccardo a rămas în relații excelente cu conducerea Parmei. Agentul este omul de încredere al patronului Kyle Krause când vine vorba de transferuri.
Într-un interviu oferit recent, fostul campion mondial a dezvăluit că se află în discuții pentru un nou transfer al unui jucător român în campionatul Italiei:
"Deocamdată 'semăn' negocieri care vor înflori în următoarele luni. Știm cu toții cât de complicată este piața transferurilor, dar simt că pot face lucruri bune. În curând, aș putea face un transfer important. Sunt în tratative cu un tânăr român", a spus Cristian Zaccardo, în presa italiană, citat de digisport.ro.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58