De Laurentiis a fost confirmat oficial cu coronavirus în această dimineață printr-un comunicat oficial emis de Napoli. Jurnaliștii de la La Repubblica au condamnat comportamentul său pentru că el a pus alte persoane în pericol.
La Repubblica informează că De Laurentiis a avut simptome de coronavirus pentru mai multe zile și a făcut testul, însă nu a așteptat rezultatele și a participat la întâlnirea conducătorilor din Serie A. El a crezut că simptomele sunt de la o reacție alergică.
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24

De Laurentiis nu purta masca de protecție

Mai mult, martori de la ședință au informat jurnaliștii italieni că De Laurentiis nu a purtat masca în timpul întâlnirii atunci când vorbea cu ceilalți președinți. Toți cei care au participat la ședință vor fi testați și s-ar putea autoizola ca măsură preventivă.
Având în vedere că noul sezon din Serie A va începe pe 19 septembrie dar și că negocierile pentru transferuri sunt în plină desfășurare, acest deznodământ ar putea complica serios situația.
Silvio Berlusconi, fostul președinte al Milanului și actualul patron de la Monza, este deja internat în spital suferind de COVID-19.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03
Serie A
Era post-Ronaldo a început dezastruos. Juventus, înfrângere istorică, pe teren propriu, în Serie A
28/08/2021 LA 21:02