De Laurentiis a fost confirmat oficial cu coronavirus în această dimineață printr-un comunicat oficial emis de Napoli. Jurnaliștii de la La Repubblica au condamnat comportamentul său pentru că el a pus alte persoane în pericol.

La Repubblica informează că De Laurentiis a avut simptome de coronavirus pentru mai multe zile și a făcut testul, însă nu a așteptat rezultatele și a participat la întâlnirea conducătorilor din Serie A. El a crezut că simptomele sunt de la o reacție alergică.

Serie A
Ronaldo, de neoprit. Juve a obținut o remiză mare, la Roma, în 10, grație dublei lui Cristiano
ACUM 5 ORE

De Laurentiis nu purta masca de protecție

Mai mult, martori de la ședință au informat jurnaliștii italieni că De Laurentiis nu a purtat masca în timpul întâlnirii atunci când vorbea cu ceilalți președinți. Toți cei care au participat la ședință vor fi testați și s-ar putea autoizola ca măsură preventivă.

Având în vedere că noul sezon din Serie A va începe pe 19 septembrie dar și că negocierile pentru transferuri sunt în plină desfășurare, acest deznodământ ar putea complica serios situația.

Silvio Berlusconi, fostul președinte al Milanului și actualul patron de la Monza, este deja internat în spital suferind de COVID-19.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Serie A
Ibrahimovic, reacție fabuloasă după ce a fost infectat cu Covid-19. Ce a scris starul suedez
24/09/2020 LA 17:04
Serie A
Zlatan Ibrahimovic a fost testat pozitiv cu Covid-19. Din ce meciuri va absenta starul Milanului
24/09/2020 LA 14:44