Astfel, Inter a învins în primele cinci deplasări ale sezonului din Serie A, o performanță reușită doar de alte trei ori în istorie – 1966/1977, 1997/1998 și 2012/2013.
Inter a ratat ocazia să urce pe primul loc în weekend după ce Juventus s-a încurcat la Lecce (1-1) – echipa lui Antonio Conte a reușit doar un egal 2-2 cu Parma pe San Siro. De la partida cu Brescia au lipsit Stefano Sensi, Alexis Sanchez, Matias Vecino și Danilo D Ambrosio însă pe partea stângă a revenit Kwdawo Asamoah.
Într-un meci tensionat, în care Brescia a cerut de mai multe ori penalty, Inter a preluat conducerea prin golul norocos reușit de Lautaro Martinez – șutul său de la distanță a fost deviat de Adnrea Cistana și a trecut de Alfonso pentru a ajunge în colțul de sus al porții gazdelor.
Italian Super Coppa
Inter-Juventus 2-1 | Alexis Sanchez adus victoria în Supercupa Italiei pentru Inter
12/01/2022 LA 22:46
Brescia a început apoi să preia controlul partidei însă chiar în momentele cele mai dificile a intrat în acțiune Romelu Lukaku. Belgianul, vândut de Manchester United în această vară, a creat singur un gol de nicăieri – a luat mingea la mijloc, a accelerat pe lângă jucătorii adverși și a plasat apoi perfect cu stângul un șut imparabil. A fost al șaptelea gol pentru Lukaku în 10 meciuri.
Chiar dacă Brescia a fost periculoasă pe final și a reușit să înscrie un gol, Inter a plecat cu cele trei puncte. Totuși, nu toată lumea era fericită.
https://i.eurosport.com/2019/10/29/2706239.jpg

Conte: "Nu mai putem continua așa"

”Devine dificil să vorbim despre meci pentru că unii jucători sunt acolo constant. Au avut mari dificultăți. A fost al patrulea meci în nouă zile, cu aceiași jucători. Orice situația sau rezultat este acceptabil în această situație. Tot ce putem face este să le mulțumim pentru spiritul pe care l-au arătat”, a declarat Antonio Conte după meci pentru Sky Sport Italia.
”Suntem doar la jumătatea drumului pentru că mai avem meciuri cu Bologna, apoi Borussia Dortmund și vom avea șapte meciuri în 20 de zile până când ne vom odihni. Este o anomalie și nu am văzut nicio echipă care să aibă un astfel de program, așa că este foarte ciudat”, a continuat Conte.
”Trebuie să învățăm din fiecare situație și să ne dăm seama ce se poate întâmpla. Sunt la Inter de patru luni și încep să înțeleg lucruri pe care nu le-am realizat în iunie. Nu știi ce vei descoperi în lot, la jucători, așa că trebuie să lucrezi teoretic până vezi cu ochii tăi”, consideră el.
”Așa că trebuie să ne îmbunătățim pentru acest tip de situație în viitor. Suntem pe primul loc în acest moment cu 25 de puncte, însă turăm motoarele la maxim și nu putem continua așa”, a afirmat el.
Serie A
Inter a revenit pe primul loc în Serie A, după ce s-a impus la limită în derby-ul cu Lazio
09/01/2022 LA 21:40
Fotbal
Lukaku și-a afișat dragostea necondiționată pentru Inter, șefii italienilor se felicită că l-au dat
02/01/2022 LA 16:02