Conform italienilor, nerazzurrii îl monitorizează de ceva timp pe spaniolul de 29 de ani, care mai are contract cu Chelsea până în 2023. Alonso a jucat un singur meci în campionat între octombrie 2019 și 21 februarie 2020 pentru ca apoi să fie folosit ca titular în ultimele trei meciuri consecutive. Chelsea cere 30 de milioane de euro pentru spaniol, o sumă mare, care a tras înapoi Inter în trecut.
Clubul din Milan va continua însă să încerce să îl aducă pe Alonso, având în vedere că atât Cristiano Biraghi cât și Victor Moses vor pleca, cel mai probabil, în vară.
https://i.eurosport.com/2020/02/22/2782032.jpg
Serie A
Zlatan Ibrahimovic va lipsi de pe teren 7 sau 8 luni. Mai rămâne la Milan?
ACUM 16 ORE

Marcos Alonso, dublă în meciul cu Bournemouth

Chelsea a remizat pe terenul lui Bournemouth, scor 2-2, în etapa 28 din Premier League și rămâne la 5 puncte în spatele podiumului. Marcos Alonso a fost omul meciului pentru trupa lui Frank Lampard, după ce fundașul spaniol a reușit o "dublă".
Marcos Alonso a deschis scorul în minutul 33, după o respingere norocoasă în careul lui Bournemouth. Giroud a reluat spre poartă, din câțiva metri, centrarea expediată de Reece James, dar mingea a lovit doar bara. Alonso a urmărit excelent faza și a reluat în vinclu, fără speranțe pentru goalkeeper-ul Ramsdale.
Jucătorii lui Bournemouth s-au trezit în repriza secundă, iar într-un interval de 3 minute, Lerma și King au întors rezultatul. Mai întâi, Jefferson Lerma a trimis cu capul în plasă, după ce a sărit excelent la o lovitură de colț expediată de Fraser. King a adus formația gazdă în avantaj în minutul 57, când a reluat simplu, cu poarta goală, pasa lui Stacey.
Tot trupa lui Frank Lampard a fost cea care a oferit ultima replică a partidei de pe Vitality Stadium. Același Alonso a urmărit mingea respinsă de portarul Ramsdale și a încris cu capul, din plonjon.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Milan a devenit campioana Italiei, după o pauză de 11 ani
22/05/2022 LA 18:00
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29