Echipa condusă de Antonio Conte venea la meciul cu Verona cu un avans de 10 puncte la vârful Serie A, în ciuda unor egaluri consecutive cu Napoli și Spezia.
Lautaro Martinez a irosit o ocazie importantă în primele minute după ce a ajuns la o pasă superbă a lui Romelu Lukaku, însă lobul argentinianului s-a dus peste paortă. Hakimi a fost următorul interist care a ratat ocaziile, trimițând o minge puțin pe lângă poartă și una în brațele lui Marco Silvestri.
După o dominare clară a Interului, tabela a fost în final dezghețată de cel care a primit recent porecla ”supersub”. A fost vorba de un contraatac - Hakimi a trimis o pasă razantă către Matteo Darmian iar fostul fundaș al lui Manchester United a trimis un șut imparabil la colțul lung pentru a o apropia pe Inter de Scudetto.
Serie A
Milan a devenit campioana Italiei, după o pauză de 11 ani
22/05/2022 LA 18:00

Juventus, un nou pas greșit. Se încinge lupta pentru locurile de Champions League

Juventus și-a luat adio de la orice speranțe la titlu după încă un meci fără victorie, de această dată un 1-1 la Fiorentina pe Artemio Franchi.
Gazdele au dominat prima repriză și au deschis scorul prin Dusan Vlahovic, cel care a transformat fără probleme un epantly după un henț al lui Rabiot.
Alvaro Morata a fost introdus la pauză și a adus egalarea la scurt timp printr-un efort individual superb.
Juventus rămâne momentan pe locul trei, însă echipa lui Andrea Pirlo ar putea fi depășită după această etapă de Atalanta, care se află la un punct distanță și egalată la puncte de Napoli.
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42