După o victorie uriașă în derby-ul de etapa trecută cu AC Milan, Inter a venit extrem de motivată să-și păstreze avantajul la vârful Serie A în meciul cu Genoa. Nimeni nu a fost însă mai motivat decât Romelu Lukaku.
Belgianul este reinventat sub comanda lui Antonio Conte și, deși a declarat că îl respectă pe Ole Gunnar Solskjaer, cu siguranță că decizia de a veni la Inter este una dintre cele mai bune pe care le-a luat vreodată. De altfel, determinarea sa a fost vizibilă încă din primele momente ale meciului cu Genoa - doar 32 de secunde i-au trebuit belgianului pentru a-și aduce echipa în avantaj.
Serie A
Lukaku: "Conte îmi cere să fiu primul fundaş atunci când pierdem mingea". Ce spune despre titlu
ACUM 9 ORE

Inter se distanțează la vârful Serie A

Juventus a reușit doar un egal în deplasarea de la Hellas Verona astfel că Inter avea toate motivele să învingă clar pe Genoa. Nu a fost neapărat o victorie categorică, însă partida a fost dominată fără probleme de echipa lui Antonio Conte, Barella fiind cel care a ratat cele mai importante ocazii.
Cu toate acestea însă, soarta celor trei puncte a fost decisă de reușita unui alt fost jucător al lui Manchester United. Matteo Darmian, cel care ratase în prima repriză o ocazie semnificativă, a reușit să dubleze avantajul nerrazzurilor în minutul 69 pentru ca Alexis Sanchez să închidă tabela la 3-0 în minutul 89.
Inter se distanțează așadar la șapte puncte de ocupanta locului secund, AC Milan. Totuși, echipa pregătită de Stefano Pioli urmează să joace în deplasare la AS Roma în această seară și poate reduce din diferență.
Serie A
Radu Drăgușin, despre momentul în care a debutat la Juventus: "Pirlo a venit la mine..."
ACUM 13 ORE
Serie A
Probleme pentru Ibrahimovic! Starul suedez riscă o suspendare de până la 3 ani din fotbal
ACUM 14 ORE