Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Inter, egal pe terenul lui Napoli! Trupa lui Conte rămâne cu 9 puncte avans pe primul loc în Italia

Cosmin Cioboata

Publicat 18/04/2021 la 23:40 GMT+3

Napoli și Inter au încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa cu numărul 31 din Serie A. Trupa lui Antonio Conte rămâne pe primul loc în Italia, cu un avans de 9 puncte față de AC Milan.

Christian Eriksen - Napoli-Inter Serie A 2020-21

Credit imagine: Getty Images

Inter a plecat cu un punct de pe terenul lui Napoli, scor 1-1, și a rămas cu un avans de 9 puncte față de urmăritoarea AC Milan, cu 7 etape rămase până la finalul sezonului.
"Nerazzurrii" s-au văzut conduși după 36 de minute, după ce Handanovic și-a trimis mingea în proprie poartă, în încercarea de a respinge o centrare. La pauză, tabela indica 1-0 pentru Napoli, iar Conte începea să-și pună semne de întrebare.

Napoli - Inter 1-1. Christian Eriksen, primul gol în Serie A

Liderul din Serie A a ieșit mai montat de la vestiare și a restabilit egalitatea în minutul 55. Christian Eriksen s-a aflat la locul potrivit, la marginea careului, după o fază petrecută la poarta lui Napoli.
Mingea a ricoșat cu noroc la mijlocașul danez, care a tras din prima, la colțul lung, fără speranțe pentru Meret. A fost primul gol marcat de Eriksen în Serie A, din momentul transferului la Inter, în iarna anului 2020.
Napoli a trecut pe lângă gol în minutul 80. Matteo Politano a preluat în careu, a fentat un adversar și a șutat puternic, însă a nimerit numai bara transversală. La faza imediat următoare, trupa lui Gattuso a cerut penalty, la o intervenție asupra lui Zielinski în careul lui Inter. Lovitura de la 11 metri nu a fost acordată, după ce a arbitrul central a mers să revadă faza la monitorul VAR.
Inter rămâne cu un avans de 9 puncte, în fruntea clasamentului din Italia, și este cu gândul tot mai intens la Scudetto. De cealaltă parte, Napoli continuă cursa pentru locurile de UEFA Champions League. Formația lui Gattuso se află pe locul 5, la numai 2 puncte în spatele lui Juventus, ultima echipă clasată pe loc UCL.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo