Știind că pot profita, cei de la Inter au început tare meciul și au dominat clar prima parte a partidei. După un fault al lui Hoedt în propriul careu, arbitrul a acordat penalty pentru Inter iar Romelu Lukau a transformat fără probleme pentru a deschide scorul în minutul 21.
Finalul unei prime reprize extrem de active și cu un ritm amețitor ne-a adus al doilea gol al lui Inter. În minutul 43 pasa excelentă a lui Brozovic a ajuns la Lukau iar belgianul a reluat din prima și a găsit plasa porții pentru a dubla avantajul echipei lui Antonio Conte.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
Deși Inter a controlat în continuare partida, în minutul 61 Lazio a reușit să reducă din diferență prin Milinkovic-Savic, a cărui execuție din lovitura liberă a fost deviată norocos de Escalante iar această ultimă atingere l-a păcălit pe Handanovic pentru a face 2-1.
Inter nu a vrut să aibă emoții pe final astfel că doar trei minute mai târziu nerazzurrii au revenit la un avantaj de două goluri grație unei curse excepționale a lui Romelu Lukaku care i-a pasat lui Lautaro pentru a îndeplini o simplă formalitate.
Așadar Inter a obținut cele trei puncte iar formația lui Antonio Conte a trecut pe primul loc cu 50 de puncte, cu unul în plus față de a doua clasată, AC Milan.
Milan a pierdut, surprinzător, la Spezia cu 2-0 în timp ce Juventus a fost și ea înfrântă de Napoli astfel că Inter a avut parte de etapa perfectă.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51