Conform lui Ginaluca Di Marzio, Inter se află deja în discuții cu Edinson Cavani de câteva zile privind o posibilă mutare în fereastra de transferuri din vară. Veteranul uruguayan are un salariu mare iar Di Marzio precizează că sosirea la Milano depinde de ce se va întâmpla cu Lautaro Martinez, care ar putea ajunge la Barcelona.
Cavani, care se află la PSG din 2013, a avut o perioadă excelentă în capitala Franței. În cei șapte ani petrecuți la club, fostul atacant al lui Napoli a jucat în 301 meciuri în toate competițiile, înscriind 200 de goluri.
De asemenea, Alexis Sanchez speră să convingă conducerea Interului să îl păstreze la Milano și după acest sezon. Jucătorul din Chile este împrumutat de Manchester United însă nu a impresionat la Inter, având evoluții rare și șterse.
Serie A
Dybala s-a accidentat și a părăsit în lacrimi terenul. Dezastru pentru Juve: s-a "rupt" și Morata
ACUM O ORĂ
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
24/09/2021 LA 05:01
Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
22/09/2021 LA 07:46