Echipa lui Conte venea după înfrângerea dureroasă din UEFA Champions League cu Borussia Dortmund (3-2), meci în care l-au pierdut pe Matteo Politano, accidentat. El se alătură astfel unei liste lungi de indisponibili: Alexis Sanchez, Asamoah, Gagliardini și Stefano Sensi.
Oaspeții au început mai bine meciul și în urma unui contraatac tăios în trei oameni, Mattia Zaccagni a rămas singur cu portarul iar Handanovic i-a prins glezna – arbitrul nu a avut dubii și a acordat penalty. Valerio Verre a transformat cu un șut pe centrul porții pentru a-și aduce echipa în avantaj.
De aici încolo partida a fost dominată în mare parte de Inter care a ratat ocazie după ocazie. Echipa lui Conte a fost într-un final răsplătită când Lazaro a centrat de pe partea dreaptă iar Matias Vecino a înscris pentru a egala. După gol, presiunea interiștilor s-a intensificat.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
19/01/2022 LA 22:57
https://i.eurosport.com/2019/11/09/2713709.jpg
După un nou val de ocazii, un moment de magie al lui Barellla a fost decisiv. Acesta a fost primul gol în Serie A în tricoul lui Inter pentru puștiul italian.
După această victorie Inter a trecut pe primul loc în Serie A, cu 31 de puncte după 12 meciuri. Pe locul doi este Juventus, la două puncte distanță dar cu un meci mai puțin. Echipa lui Sarri va juca duminică cu Milan.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36
Italian Super Coppa
Inter-Juventus 2-1 | Alexis Sanchez adus victoria în Supercupa Italiei pentru Inter
12/01/2022 LA 22:46