Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Inter nu i-a plătit lui United un bonus pentru Lukaku și riscă să piardă un jucător

Cristian Mihală

Publicat 03/03/2021 la 11:16 GMT+2

Inter e pe primul loc în Serie A și pare că va stopa supremația lui Juventus, dar nerazzurrii se confruntă cu mari probleme financiare. United cere compensații, după ce gruparea italiană a întârziat plățile pentru Lukaku și a "uitat" să plătească un bonus aferent golurilor marcate de belgian.

Romelu Lukaku of Manchester United celebrates after scoring his team's second goal during the Premier League match between Manchester United and Southampton FC at Old Trafford on March 02, 2019 in Manchester, United Kingdom.

Credit imagine: Getty Images

Potrivit Il Corriere dello Sport, Inter se confruntă cu o mare problemă. Nu a plătit un bonus lui United în contul transferului lui Lukaku pe Giuseppe Meazza. Acesta valorează 5 milioane de euro, însă situația e mult mai complicată. Din cauza problemelor financiare, italienii au încă restanțe de 50 de milioane de euro către "diavoli" în contul transferului vârfului belgian (mutarea a costat, în total, 74 de milioane de euro, fără bonusuri).

United îi vrea pe Lautaro Martinez sau Milan Skriniar drept compensație

United a înțeles că Inter nu poate să facă plățile în curând și au cerut să primească o compensație sub forma unui jucător. Conform sursei citate, oficialii de pe Old Trafford îl cer pe Lautaro Martinez sau pe Milan Skriniar, care consideră că ar acoperi paguba. Inițial s-au gândit chiar la varianta repatrierii lui Lukaku, însă vârful nu dorește să revină la formația lui Solskjaer.
Deocamdată, oficialii lui Inter speră că pot onora în curând datoriile, însă situația e departe de a fi ideală, chiar dacă echipa traversează cea mai bună perioadă de la plecarea lui Mourinho.
Patronii chinezi ai nerazzurrilor au mari probleme financiare, motiv pentru care au desființat deja Jiangsu Suning. În plus, Pirelli, sponsorul principal al clubului de 25 de ani, a anunțat că întrerupe colaborarea. Deja se vorbește că asiaticii caută să vândă din acțiuni, astfel încât să poată menține clubul pe linia de plutire din punct de vedere financiar.
De notat că nu doar United așteaptă bani de la Inter în contul unui transfer. Și Real Madrid a fost amânată cu o tranșă de 10 milioane de euro, în contul aducerii lui Achraf Hakimi pe Meazza.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo