Potrivit Il Corriere dello Sport, Inter se confruntă cu o mare problemă. Nu a plătit un bonus lui United în contul transferului lui Lukaku pe Giuseppe Meazza. Acesta valorează 5 milioane de euro, însă situația e mult mai complicată. Din cauza problemelor financiare, italienii au încă restanțe de 50 de milioane de euro către "diavoli" în contul transferului vârfului belgian (mutarea a costat, în total, 74 de milioane de euro, fără bonusuri).

United îi vrea pe Lautaro Martinez sau Milan Skriniar drept compensație

United a înțeles că Inter nu poate să facă plățile în curând și au cerut să primească o compensație sub forma unui jucător. Conform sursei citate, oficialii de pe Old Trafford îl cer pe Lautaro Martinez sau pe Milan Skriniar, care consideră că ar acoperi paguba. Inițial s-au gândit chiar la varianta repatrierii lui Lukaku, însă vârful nu dorește să revină la formația lui Solskjaer.
Cupa Mondială FIFA
Cel mai bun marcator al Spaniei la CM, doar rezervă cu Maroc! Surprizele lui Luis Enrique
06/12/2022 LA 14:48
Deocamdată, oficialii lui Inter speră că pot onora în curând datoriile, însă situația e departe de a fi ideală, chiar dacă echipa traversează cea mai bună perioadă de la plecarea lui Mourinho.
Patronii chinezi ai nerazzurrilor au mari probleme financiare, motiv pentru care au desființat deja Jiangsu Suning. În plus, Pirelli, sponsorul principal al clubului de 25 de ani, a anunțat că întrerupe colaborarea. Deja se vorbește că asiaticii caută să vândă din acțiuni, astfel încât să poată menține clubul pe linia de plutire din punct de vedere financiar.
De notat că nu doar United așteaptă bani de la Inter în contul unui transfer. Și Real Madrid a fost amânată cu o tranșă de 10 milioane de euro, în contul aducerii lui Achraf Hakimi pe Meazza.
Cupa Mondială FIFA
Ironia lui Rakitic după ratările lui Lukaku din meciul cu Croația! "Cadoul" oferit de mijlocaș
02/12/2022 LA 19:15
Cupa Mondială FIFA
Cine sunt favoriții la titlul de Fotbalistul turneului după faza grupelor! Ronaldo nu prinde top 10
02/12/2022 LA 18:20