Meciul a fost decis de două penalty-uri. Paulo Dybala și Marco Mancosu au for marcatorii. Ronaldo a fost lăsat acasă pentru meciul de pe Stadio Via del Mare iar Gonzalo Higuain și Paulo Dybala au fost cei care au condus atacul lui Sarri. Brenadeschi i-a luat locul accidentatului Aaron Ramsey.
Bernadeschi și Dybala au ratat ocazii importante iar Emre Can și Danilo au cerut penalty însă a arbitrul a considerat că au căzut prea ușor.
Higuain a crezut că a deschis scorul în minutul 15 dar arbitrul a decis că a fost offside. Portarul gazdelor a respins șutul lui Dybala câteva minute mai târziu iar Danilo i-a pasat lui Bernadeschi care a trimis pe lângă poartă.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
Juventus a primit penalty chiar după pauză după ce Petriccione l-a faultat pe Miralen Pjanic. Inițial arbitrul acordase lovitură liberă dar după ce a fost verificată faza de VAR, oficialul și-a dat seama că faultul a fost în careu. Dybala a deschis scorul fără probleme.
Nu a durat mult, însă. Doar câteva minute mai târziu, Marco Mancosu l-a forțat pe Szczesny să intervină. La corner De Ligt a comis henț însă, din nou, iar Mancosu a transformat lovitura de pedeapsă pentru a aduce egalarea.
Juventus a căutat cu disperare golul victoriei spre final de meci însă din nou elevii lui Sarri au ratat din toate pozițiile. Astfel, după această remiză, Inter poate trece pe primul loc dacă va învinge în această seară Parma pe San Siro.
Romario Benzar a fost o rezervă nefolosită la Lecce, echipă care a obținut în acest sezon egaluri cu Milan și Juventus. Inter nu a reușit să profite de egalul lui Juventus, terminând 2-2 pe propriul teren cu Parma după ce a fost condusă cu 2-1 la pauză.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51