Fanii lui Inter au trecut de la extaz la agonie în decurs de numai câteva săptămâni. Odată cu adjudecarea unui nou Scudetto, suporterii "nerazzurrilor" aveau așteptări mari pentru viitor, visând ca echipa lor să redevină o forță și în plan european.
Din păcate pentru ei, proprietarii clubului au alte planuri, iar asta se datorează problemelor financiare uriașe. Aceeștia vor să reducă salariile jucătorilor și chiar să vândă principalele staruri ale echipei, pentru a se redresa financiar, iar asta l-a determinat pe Antonio Conte să plece de la echipă.

Inter stă pe un butoi de pulbere! Fanii, nemulțumiți de planurile oficialilor

Premier League
Antonio Conte, mână de fier la Tottenham! Un jucător a dezvăluit ce alimente a interzis italianul
ACUM 13 ORE
Vestea anunțată în această dimineață de presa din "Cizmă" i-a scos din sărite pe fanii campioanei Italiei, care au organizat imediat o acțiune de protest la adresa conducătorilor. Aceștia au împânzit sediul clubului cu bannere pe care sunt scrise mesaje acide la adresa oficialilor, principalii vizați fiind patronii chinezi ai echipei.
"Zhang, asumăți responsabilitatea sau pleacă din orașul nostru!" sau "Micșorarea salariilor campionilor este doar o idioțenie. Jucătorii, personalul și antrenorii nu trebuie atinși!" se poate citi pe bannerele afișate de fanii "nerazzurrilor".
Situația este astfel explozivă la Inter, dar perspectivele sunt sumbre. Presa italiană este sigură că decizia oficialilor nu poate fi întoarsă, caz în care pretențiile celor de la Inter vor scădea în noul sezon. Dacă Lukaku, Barella, Hakimi și Lautaro Martinez vor fi vânduți, iar salariile vor scădea cu 15-20%, șansele ca Inter să mai lupte pentru titlu sau să spere la performanțe serioase în Champions League sunt nule.
UEFA Europa Conference League
Antonio Conte, discurs manifest după prima înfrângere pe banca lui Tottenham: "Nu sunt magician"
IERI LA 22:53
Fotbal
Adio, Haaland! Pochettino pregătește marea lovitură, după ce preia pe United: transfer de titlu
24/11/2021 LA 09:00