Fanii lui Inter au trecut de la extaz la agonie în decurs de numai câteva săptămâni. Odată cu adjudecarea unui nou Scudetto, suporterii "nerazzurrilor" aveau așteptări mari pentru viitor, visând ca echipa lor să redevină o forță și în plan european.
Din păcate pentru ei, proprietarii clubului au alte planuri, iar asta se datorează problemelor financiare uriașe. Aceeștia vor să reducă salariile jucătorilor și chiar să vândă principalele staruri ale echipei, pentru a se redresa financiar, iar asta l-a determinat pe Antonio Conte să plece de la echipă.

Inter stă pe un butoi de pulbere! Fanii, nemulțumiți de planurile oficialilor

Fotbal
Antonio Conte a vorbit despre varianta prelungirii contractului cu Tottenham, scadent în iunie 2023
11/11/2022 LA 15:08
Vestea anunțată în această dimineață de presa din "Cizmă" i-a scos din sărite pe fanii campioanei Italiei, care au organizat imediat o acțiune de protest la adresa conducătorilor. Aceștia au împânzit sediul clubului cu bannere pe care sunt scrise mesaje acide la adresa oficialilor, principalii vizați fiind patronii chinezi ai echipei.
"Zhang, asumăți responsabilitatea sau pleacă din orașul nostru!" sau "Micșorarea salariilor campionilor este doar o idioțenie. Jucătorii, personalul și antrenorii nu trebuie atinși!" se poate citi pe bannerele afișate de fanii "nerazzurrilor".
Situația este astfel explozivă la Inter, dar perspectivele sunt sumbre. Presa italiană este sigură că decizia oficialilor nu poate fi întoarsă, caz în care pretențiile celor de la Inter vor scădea în noul sezon. Dacă Lukaku, Barella, Hakimi și Lautaro Martinez vor fi vânduți, iar salariile vor scădea cu 15-20%, șansele ca Inter să mai lupte pentru titlu sau să spere la performanțe serioase în Champions League sunt nule.
Premier League
Antonio Conte a dat de înțeles că se gândește să plece de la Tottenham după eșecul cu Liverpool
07/11/2022 LA 08:22
Premier League
Klopp, impresionat de Salah după victoria cu Tottenham! "Unul dintre cei mai buni atacanți din lume"
07/11/2022 LA 06:38