Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Inter vrea să dea în judecată UEFA după ce testul lui Hakimi a ieșit fals pozitiv

Vlad Dumitrescu

Actualizat 25/10/2020 la 16:21 GMT+2

Achraf Hakimi a ieșit negativ la ultimele două teste COVID iar acest lucru i-a înfuriat pe conducătorii Interului, cei care susțin că acesta nu a putut juca în UEFA Champions League din cauza unui test fals pozitiv.

Achraf Hakimi

Credit imagine: Getty Images

Hakimi, care a fost adus în această vară de la Real Madrid după un împrumut la Borussia Dortmund, a jucat sâmbătă în Serie A cu Genoa, după ce ultimele sale două teste au ieșit negative.
Totuși, Inter este convinsă că testul premergător meciului din UEFA Champions League cu Borussia Monchengladbach a fost fals pozitiv și este hotărâtă să dea în judecată UEFA.
Hakimi nu a putut evolua în meciul cu Gladbach din cauza testului pozitiv.

Hakimi, ”ușor pozitiv” după ce inițial toate testele au fost anunțate negative

La nemulțumirile oficialilor milanezi se adaugă și situația neclară dinaintea meciului cu Gladbach din Champions League.
Presa din Italia scrie că Inter Milano ia în calcul toate posibilitățile pentru a demara o acțiune legală împotriva celor de la UEFA. Inter reclamă situația bizară dinainte de meci: forul european a anunțat că toate testele jucătorilor au fost negative însă ulterior a precizat că cel al lui Hakimi este ”ușor pozitiv”. Între timp, Hakimi apucase să ia masa alături de colegi și să se antrenze.
Inter a reușit doar un egal acasă, 2-2, cu Borussia Monchengladbach și cu siguranță Conte se gândește că altfel ar fi stat lucrurile dacă unul dintre cei mai importanți jucători ai săi ar fi fost pe teren.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo