Hakimi, care a fost adus în această vară de la Real Madrid după un împrumut la Borussia Dortmund, a jucat sâmbătă în Serie A cu Genoa, după ce ultimele sale două teste au ieșit negative.
Totuși, Inter este convinsă că testul premergător meciului din UEFA Champions League cu Borussia Monchengladbach a fost fals pozitiv și este hotărâtă să dea în judecată UEFA.
Hakimi nu a putut evolua în meciul cu Gladbach din cauza testului pozitiv.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29

Hakimi, ”ușor pozitiv” după ce inițial toate testele au fost anunțate negative

La nemulțumirile oficialilor milanezi se adaugă și situația neclară dinaintea meciului cu Gladbach din Champions League.
Presa din Italia scrie că Inter Milano ia în calcul toate posibilitățile pentru a demara o acțiune legală împotriva celor de la UEFA. Inter reclamă situația bizară dinainte de meci: forul european a anunțat că toate testele jucătorilor au fost negative însă ulterior a precizat că cel al lui Hakimi este ”ușor pozitiv”. Între timp, Hakimi apucase să ia masa alături de colegi și să se antrenze.
Inter a reușit doar un egal acasă, 2-2, cu Borussia Monchengladbach și cu siguranță Conte se gândește că altfel ar fi stat lucrurile dacă unul dintre cei mai importanți jucători ai săi ar fi fost pe teren.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51