Hakimi, care a fost adus în această vară de la Real Madrid după un împrumut la Borussia Dortmund, a jucat sâmbătă în Serie A cu Genoa, după ce ultimele sale două teste au ieșit negative.

Totuși, Inter este convinsă că testul premergător meciului din UEFA Champions League cu Borussia Monchengladbach a fost fals pozitiv și este hotărâtă să dea în judecată UEFA.

Serie A
Pedepsele date în Italia, după ce ancheta a stabilit că Luis Suarez a trişat la testul de cetăţenie
ACUM 8 ORE

Hakimi nu a putut evolua în meciul cu Gladbach din cauza testului pozitiv.

Hakimi, ”ușor pozitiv” după ce inițial toate testele au fost anunțate negative

La nemulțumirile oficialilor milanezi se adaugă și situația neclară dinaintea meciului cu Gladbach din Champions League.

Presa din Italia scrie că Inter Milano ia în calcul toate posibilitățile pentru a demara o acțiune legală împotriva celor de la UEFA. Inter reclamă situația bizară dinainte de meci: forul european a anunțat că toate testele jucătorilor au fost negative însă ulterior a precizat că cel al lui Hakimi este ”ușor pozitiv”. Între timp, Hakimi apucase să ia masa alături de colegi și să se antrenze.

Inter a reușit doar un egal acasă, 2-2, cu Borussia Monchengladbach și cu siguranță Conte se gândește că altfel ar fi stat lucrurile dacă unul dintre cei mai importanți jucători ai săi ar fi fost pe teren.

Serie A
Juventus îi va prelungi contractul lui Drăgușin, după debutul la prima echipă! Anunțul italienilor
ACUM 8 ORE
Serie A
Juventus, un nou pas greșit în Serie A! Trupa lui Pirlo, doar egal cu o nou promovată
28/11/2020 LA 20:19