Inter vrea să îl transfere pe fundașul Odilon Kossounou de la Club Brugge iar formația italiană este dispusă să îl ofere pe Ionuț Radu ca monedă de schimb.
Ionuț Radu nu a jucat în niciun meci pentru Inter în actuala stagiune, ultima oară fiind prezent pe teren pe 9 ianuarie 2020, pe vremea când încă era împrumutat la Genoa. Cu toate acestea, Radu a fost convocat de Mirel Rădoi la națională.
Deși s-a vorbit în repetate rânduri că Antonio Conte îl ia în considerare pe român pentru postul de înlocuitor al lui Handanovic atunci când se va retrage acesta, se pare că Radu ar putea părăsi Milano până atunci.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29

Ionuț Radu ar putea părăsi Inter în această vară

Presa din Belgia, citatăd de DigiSport, susține că Inter l-a oferit pe Radu celor de la Brugge, însă belgienii nu s-au arătat, deocamdată, interesați. Brugge vrea 20 de milioane de euro pentru Kossounou, astfel că Inter ar trebui să îl ofere pe Radu plus o sumă de bani.
Radu era cotat inițial la 15 milioane de euro, la începutul lui 2020, însă în ultimul an cota sa a ajuns undeva la șapte milioane. Dacă se va ajunge totuși la un acord, Radu va pleca din Italia pentru prima oară după opt ani.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51