Conducătorii lui Inter încearcă pe toate căile să-i facă pe plac lui Antonio Conte și să-i aducă acestuia jucătorii doriți, în speranța că în acest sezon echipa din Milano va reuși să oprească hegemonia lui Juventus din Serie A. Inter e pe locul secund în Italia (la 4 puncte de Milan, dar cu un meci mai puțin disputat) și are un lot solid, dar Conte a declarat în repetate rânduri că ar mai avea nevoie de jucători pe anumite posturi.
Conform jurnaliștilor de la Daily Mail, Jesse Lingard a intrat în vederile lui Conte. Internaționalul englez a jucat doar 3 meciuri pentru Manchester United în acest sezon (2 în Cupa Ligii și unul în Cupa Angliei), iar gruparea de pe Old Trafford este dispusă să-l lase să plece împrumut pentru a putea juca mai mult.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Cupa Mondială FIFA
Ironia lui Rakitic după ratările lui Lukaku din meciul cu Croația! "Cadoul" oferit de mijlocaș
02/12/2022 LA 19:15

Lukaku și Young au făcut lobby pentru fostul lor coechipier

În ultima vreme, Inter s-a obișnuit să transfere pe Meazza jucători de la Manchetser United. Ashley Young, Romelu Lukaku, Alexis Sanchez și Matteo Darmian sunt cei 4 jucători de sub comanda lui Conte care au trecut pe la United, iar lista s-au putea mări în scurt timp, dacă mutarea lui Lingard în Italia s-ar materializa.
https://i.eurosport.com/2018/02/03/2260335.jpg
După ultimele informații, Lukaku și Young au avut numai cuvinte de laudă despre Lingard și l-au convins pe Conte că acesta poate fi o soluție viabilă pentru a 2-a parte a sezonului.
Totuși, aducerea lui Lingard depinde oarecum de ceea ce se va întâmpla cu Christian Eriksen. Danezul a fost pus pe lista de transferuri de oficialii "nerazzurrilor" și s-a vorbit că ar fi dorit de PSG, dar până acum nu s-a stabilit nimic concret. Dacă Inter va reuși în cele din urmă să scape de Eriksen, atunci drumul lui Lingard către Serie A este deschis.
Cu toate că Solskjaer l-a îgnorat total pe jucătorul de 28 de ani, contractul i-a fost prelungit cu încă un an, astfel că acesta este legat de United până în vara lui 2022. Cel mai probabil, mișcarea a fost făcută de board-ul de pe Old Trafford pentru a nu-l pierde pe jucător gratis în vară, sperând probabil că ar putea încasa o sumă de bani în schimbul său acum sau la finele acestui sezon.
Cupa Mondială FIFA
Courtois, nemilos după eliminarea de la Mondial: "Nu suntem generația de aur!" Reacția lui Lukaku
01/12/2022 LA 19:56
Cupa Mondială FIFA
Presa din Belgia, reacții dure după eliminare! "Această Cupă Mondială a fost prea mult pentru unii"
01/12/2022 LA 17:58