Cu doar două victorii și patru goluri marcate în primele șase meciuri din campionat, Milan a primit o nouă lovitură înainte de meciul de la Genoa: Donnaruma a fost forțat să se retragă din cauza unei afecțiuni la stomac iar Pepe Reina i-a luat locul.
Reina avut mari probleme și după ce nu a calculat corect treictoria mingii la o lovitură liberă executată de Lasse Schone, Milan s-a văzut condusă în minutul 41. Sapponara, rezervă la Genoa, a fost eliminat chiar înainte de pauză iar în partea a doua Milan a renăscut.
Milanezii au bătut rapid o lovitură liberă și au prins pe picior greșit gazdele. Theo Hernandez a profitat și după o cursă rapidă în care l-a executat pe Ionuț Radu cu un șut la colțul scurt. Golul a fost unul parabil iar Radu și-a lăsat colțul scurt expus pentru că se pregătea să iasă la centrare.
Liga
Real Madrid, favorită să dea o lovitură importantă! Pentru cine se luptă cu Barcelona și Liverpool
08/01/2022 LA 14:40
Doar cinci minute mai târziu Biraschi a fost și el eliminat după ce a făcut henț în careu. Franck Kessie l-a trimis în direcția greșită pe Radu și a înscris pentru a face 2-1 în favoarea lui Milan.
În prelungiri Reina l-a faultat în careu pe Kouame însă s-a revanșat imediat și a apărat penalty-ul.
Serie A
Jose Mourinho a fost dorit la AC Milan! Dezvăluirile portughezului după înfrângerea de pe San Siro
07/01/2022 LA 06:50
Serie A
Ibrahimovic, insultat rasial în AC Milan - AS Roma! Mourinho a auzit totul și a intervenit imediat
06/01/2022 LA 21:15