Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ionuț Radu a primit un gol parabil în meciul pierdut de Genoa în fața lui AC Milan

Vlad Dumitrescu

Actualizat 07/10/2019 la 15:29 GMT+3

Genoa – AC Milan 1-2. Milan a învins la Genoa după ce Pepe Reina a apărat un penalty în prelungiri, într-un meci cu patru caronașe roșii și o intervenție neinspirată a lui Ionuț Radu.

Ionuț Radu

Credit imagine: Eurosport

Cu doar două victorii și patru goluri marcate în primele șase meciuri din campionat, Milan a primit o nouă lovitură înainte de meciul de la Genoa: Donnaruma a fost forțat să se retragă din cauza unei afecțiuni la stomac iar Pepe Reina i-a luat locul.
Reina avut mari probleme și după ce nu a calculat corect treictoria mingii la o lovitură liberă executată de Lasse Schone, Milan s-a văzut condusă în minutul 41. Sapponara, rezervă la Genoa, a fost eliminat chiar înainte de pauză iar în partea a doua Milan a renăscut.
Milanezii au bătut rapid o lovitură liberă și au prins pe picior greșit gazdele. Theo Hernandez a profitat și după o cursă rapidă în care l-a executat pe Ionuț Radu cu un șut la colțul scurt. Golul a fost unul parabil iar Radu și-a lăsat colțul scurt expus pentru că se pregătea să iasă la centrare.
Doar cinci minute mai târziu Biraschi a fost și el eliminat după ce a făcut henț în careu. Franck Kessie l-a trimis în direcția greșită pe Radu și a înscris pentru a face 2-1 în favoarea lui Milan.
În prelungiri Reina l-a faultat în careu pe Kouame însă s-a revanșat imediat și a apărat penalty-ul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo