Niciodată în istoria fotbalului italian nu au marcat toți jucătorii introduși de pe bancă pentru aceeași echipă. Kevin Agudelo a fost primul introdus și a avut nevoie de 20 de minute pentru a aduce egalarea în fața Bresciei. Au intrat apoi Goran Pandev în minutul 58 și șapte minute mai târziu Christian Kouame.
Ambii au înscris. Kouame a adus Genoa în avantaj în minutul 75 iar Pandev a închis tabela patru minute mai târziu. Thiago Motta a debutat cu victorie în primul său meci la Genoa așadar, o partidă în care Ionuț Radu a fost titular și a primit un cartonaș galben în minutul 87.
Sandro Tonali, jucătorul italian de la Brescia de doar 19 ani care este curtat de marile cluburi din Italia, a înscris o frumusețe de gol în minutul 34 al partidei. Tonali a surprins pe toată lumea când a executat o lovitură liberă din apropierea liniei de aut și a trimis mingea peste toată lumea din careu, peste Radu, direct la colțul lung. Radu s-ar fi putut poziționa mai bine, însă execuția rămâne una superbă.
Serie A
Milan a devenit campioana Italiei, după o pauză de 11 ani
22/05/2022 LA 18:00
Genoa obținuse doar un punct în ultimele șase meciuri în Serie A iar fostul antrenor Aurelio Andreazzoli a fost dat afară. Motta a sosit în Italia după ce a antrenat pentru scurt timp echipa de tineret a lui PSG. El a jucat alături de Goran Pandev dar și de adversarul său de sâmbătă, Mario Balotelli, la Inter.
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42