Niciodată în istoria fotbalului italian nu au marcat toți jucătorii introduși de pe bancă pentru aceeași echipă. Kevin Agudelo a fost primul introdus și a avut nevoie de 20 de minute pentru a aduce egalarea în fața Bresciei. Au intrat apoi Goran Pandev în minutul 58 și șapte minute mai târziu Christian Kouame.
Ambii au înscris. Kouame a adus Genoa în avantaj în minutul 75 iar Pandev a închis tabela patru minute mai târziu. Thiago Motta a debutat cu victorie în primul său meci la Genoa așadar, o partidă în care Ionuț Radu a fost titular și a primit un cartonaș galben în minutul 87.
Sandro Tonali, jucătorul italian de la Brescia de doar 19 ani care este curtat de marile cluburi din Italia, a înscris o frumusețe de gol în minutul 34 al partidei. Tonali a surprins pe toată lumea când a executat o lovitură liberă din apropierea liniei de aut și a trimis mingea peste toată lumea din careu, peste Radu, direct la colțul lung. Radu s-ar fi putut poziționa mai bine, însă execuția rămâne una superbă.
Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
IERI LA 07:46
Genoa obținuse doar un punct în ultimele șase meciuri în Serie A iar fostul antrenor Aurelio Andreazzoli a fost dat afară. Motta a sosit în Italia după ce a antrenat pentru scurt timp echipa de tineret a lui PSG. El a jucat alături de Goran Pandev dar și de adversarul său de sâmbătă, Mario Balotelli, la Inter.
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
21/09/2021 LA 05:34
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24