Staff-ul tehnic al nerazzurilor l-a urmărit atent în ultimul an pe internaţionalul român şi acesta va primi o şansă la Inter. Pentru început, îi va fi imposibil să îl scoată din primul "11" pe Handanovic, dar slovenul va împlini în curând 36 de ani şi nu mai e o variantă pe termen lung. În 2022 acestuia îi va expira înţelegerea cu formaţia de pe Meazza, iar viitorul e reprezentat de Andrei Radu.
"Conducerea tehnică a nerazzurrilor priveşte cu tot mai mult interes spre Andrei Radu, un băiat care a crescut enorm în tricoul lui Genoa și al echipei naționale Under 21. Acesta a arătat că are valoarea de a-și juca șansele la Inter. Revenit după un an senzaţional, Andrei Radu a ajuns la Parma, pentru că Genoa a vrut să îi facă loc lui Perin. Radu este mai dornic ca niciodată să-și dovedească valoarea, iar Marotta, Ausilio și Conte sunt gata să parieze pe aceasta", notează calciomercato.

Damiani, agentul lui Ionuţ Radu, a confirmat întoarcerea la Inter

Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
ACUM O ZI
Agentul Oscar Damiani a anunţat şi el de curând că Ionuț Radu se va întoarce din vară la Inter Milano.
Deocamdată, internaţionalul român se află la Parma sub formă de împrumut. Radu a petrecut prima parte a sezonului la Genoa, unde a evoluat regulat.
"Radu se va întoarce la Inter. Nu avem alte planuri. Avem încredere maximă în ce ne-au spus cei de la Inter", a spus Oscar Damiani, potrivit TuttoMercatoWeb.

2019 de vis pentru Ionuţ Radu

Cât a fost titular la Genoa, Radu a impresionat şi chiar a prins locul 5 într-un clasament al celor mai buni goalkeeperi din Serie A, în ciuda faptului că echipa sa de club se afla mai mereu pe locurile de retrogradare.
Anul trecut, tânărul portar a avut 119 parade decisive. Pe prima poziție din clasament s-a aflat Luigi Sepe, de la Parma, cu 139 de intervenții. Clasamentul jurnaliștilor italieni a fost completat de Salvatore Sirigu, de la Torino, cu 131 de parade, Juan Musso, de la Udinese, cu 127 de parade, și Bartolmiej Dragowski, de la Fiorentina, cu 121 de intervenții.

Ionuț Radu, răscumpărat de Inter

Inter a fost la un pas să îl piardă pe român, dar nerazzurrii au activat în vara trecută clauza de recumpărare. Ionuț Radu a fost răscumpărat de formația de pe Giuseppe Meazza pentru 12 milioane de euro, dar a fost lăsat încă un an să evolueze pentru "grifoni".
Ionuţ Radu a devenit astfel cel mai scump portar român din istorie. Preţul plătit de Inter este de peste 3 ori mai mare decât cel pe care l-a dat City pentru Costel Pantilimon (3,8 milioane de euro în 2012). Podiumul este completat de Bogdan Lobonţ, pentru care Ajax Amsterdam a plătit Rapidului 3 milioane de euro, în urmă cu aproape 20 de ani.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Italian Super Coppa
Inter-Juventus 2-1 | Alexis Sanchez adus victoria în Supercupa Italiei pentru Inter
12/01/2022 LA 22:46
Serie A
Inter a revenit pe primul loc în Serie A, după ce s-a impus la limită în derby-ul cu Lazio
09/01/2022 LA 21:40