Portarul român a petrecut prima jumătate a sezonului sub formă de împrumut la Genoa iar acum se află la Parma. Managerul lui Inter, Antonio Conte, îl monitorizează pe Radu și ia în calcul să îl aducă înapoi la vară pentru a fi rezerva căpitanului Samir Handanovic. Dacă acest lucru se va întâmpla, actualul portar de rezervă, Daniele Padelli, ar deveni al treilea portar.
Conform informațiilor ziarului din Torino, Inter ia în calcul și aducerea unui nou portar însă totul depinde de evoluțiile lui Radu din acest sezon. Oficialii interiști îl urmăresc și pe Juan Musso de la Udinese. Jucătorul de 25 de ani a jucat în 23 de meciuri în toate competițiile din acest sezon și a reușit șapte partide fără gol primit.
Ionuț Radu a fost rezervă neutilizată în primul meci după transferul la Parma. Formația românului a remizat, sâmbătă, pe terenul celor de la Cagliari, scor 2-2, în runda cu numărul 22 din Serie A. Antrenorul Roberto D'Aversa a mizat între buturi pe italianul Simone Colombi, cel care nu mai jucase în acest sezon de Serie A .
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
ACUM 14 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
22/09/2021 LA 07:46
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
21/09/2021 LA 05:34