Sursa citată scrie că reprezentanții portarului au mers luni la sediul clubului Parma pentru a negocia transferul lui Ionuț Radu. Interesul celor de la Parma pentru român ar fi pornit după ce Luigi Sepe, titularul postului de portar, s-a accidentat, astfel că echipa clasată pe locul șapte în Italia caută un înlocuitor.
După ce impresarul internaționalului nostru a anunțat despărțirea de Genoa, prioritar pentru goalkeeper e să găsească o echipă unde să joace. Iar Parma pare, din acest punct de vedere, destinația perfectă. În plus ar rămâne în Italia, țară în care s-a acomodat perfect.

Și Nice a fost pe urmele lui Ionuț Radu

Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
IERI LA 11:12
Recent, presa din Franța a scris că și formația franceză OGC Nice este interesată de aducerea lui Ionuț Radu.
Se părea chiar că Ligue 1 va fi viitoarea destinație, însă în acest moment Parma pare favorită să îl transfere pe fotbalistul român.
Ionuţ Radu (22 de ani) a evoluat cu regularitate la Genoa din vara anului 2018, când a fost împrumutat de la Inter Milano. Tânărul jucător a pierdut postul de titular în campionat, în această lună, după ce Genoa a decis să îl aducă sub formă de împrumut pe Mattia Perin, de la Juventus.
În perioada petrecută la Genoa, Radu a apărat în 52 de partide, încasând 83 de goluri.
Serie A
Sarri, prea puternic pentru Mourinho! Dramatism total în "Derby della Capitale"
IERI LA 18:07
Serie A
Dybala s-a accidentat și a părăsit în lacrimi terenul. Dezastru pentru Juve: s-a "rupt" și Morata
IERI LA 13:57