Meciul de pe Giuseppe Meazza nu începuse deloc rău pentru Genoa, apoi, după o jumătate de oră, Inter s-a dezlănțuit. În numai două minute, Romelu Lukaku și Gagliardini au punctat pentru formația lui Antonio Conte și și-au făcut meciul mai mult decât ușor.
Până la finalul confruntării de la Milano, Radu a mai scos de două ori mingea din plasa porții. Mai întâi, Esposito, un atacant de numai 17 ani a reușit primul său gol pentru Inter. Acesta a tras plasat de la 11 metri și l-a învins pe Radu, deși internaționalul român îi ghicise colțul. Lukaku a stabilit scorul final cu un șut absolut senzațional, sub bara transversală, după un dribling în careul celor de la Genoa.
Turkish Süper Lig
Încă 3 fotbaliști din Liga 1, doriți la Galatasaray! Cine e principala țintă a lui Fatih Terim
29/10/2021 LA 09:43

Radu, cel mai bun de la Genoa pe Giueseppe Meazza

Ionuț Radu nu a fost vinovat la niciunul din golurile reușite de Inter. Internaționalul român a fost încercat din greu de jucătorii lui Conte, care au tras de 9 ori spre poarta lui Genoa. La finalul confruntării, jurnaliștii italieni n-au rămas nepăsători față de intervențiile reușite de Radu. Gazzetta dello Sport i-a acordat portarului român cea mai mare notă dintre toți jucătorii lui Genoa: 6,2.
Cu cele 4 goluri încasate astăzi, Genoa își menține statutul de cea mai slabă defensivă din Serie A și ocupă în continuare penultimul loc. 35 de goluri a încasat Genoa în actualul sezon, toate primite de Ionuț Radu. Genoa are numai 2 victorii în această stagiune, ultima înregistrată în luna octombrie, contra Bresciei.
Presa italiană susține că Motta va fi demis în următoarele zile, iar principalul favorit să-i ia locul este Diego Lopez, tehnician aflat în prezent pe banca celor de la Penarol Montevideo, din Uruguay. Acesta ar fi deja al treilea antrenor al lui Genoa în actualul sezon din Serie A, după ce Motta a fost numit pe 22 de octombrie, în locul lui Aurelio Andreazzoli.
Serie A
Ionuț Radu, la un pas de a pleca de la Inter! Ce portar își doresc italienii să aducă în iarnă
04/10/2021 LA 14:57
Liga
Ionuț Radu, dorit în Spania de o echipă calificată în cupele europene! Ce club negociază cu Inter
22/06/2021 LA 11:00