Meciul de pe Giuseppe Meazza nu începuse deloc rău pentru Genoa, apoi, după o jumătate de oră, Inter s-a dezlănțuit. În numai două minute, Romelu Lukaku și Gagliardini au punctat pentru formația lui Antonio Conte și și-au făcut meciul mai mult decât ușor.
Până la finalul confruntării de la Milano, Radu a mai scos de două ori mingea din plasa porții. Mai întâi, Esposito, un atacant de numai 17 ani a reușit primul său gol pentru Inter. Acesta a tras plasat de la 11 metri și l-a învins pe Radu, deși internaționalul român îi ghicise colțul. Lukaku a stabilit scorul final cu un șut absolut senzațional, sub bara transversală, după un dribling în careul celor de la Genoa.
Serie A
Ionuț Radu, aproape de finalul aventurii la Cremonese! Unde va juca portarul român din iarnă
23/11/2022 LA 10:31

Radu, cel mai bun de la Genoa pe Giueseppe Meazza

Ionuț Radu nu a fost vinovat la niciunul din golurile reușite de Inter. Internaționalul român a fost încercat din greu de jucătorii lui Conte, care au tras de 9 ori spre poarta lui Genoa. La finalul confruntării, jurnaliștii italieni n-au rămas nepăsători față de intervențiile reușite de Radu. Gazzetta dello Sport i-a acordat portarului român cea mai mare notă dintre toți jucătorii lui Genoa: 6,2.
Cu cele 4 goluri încasate astăzi, Genoa își menține statutul de cea mai slabă defensivă din Serie A și ocupă în continuare penultimul loc. 35 de goluri a încasat Genoa în actualul sezon, toate primite de Ionuț Radu. Genoa are numai 2 victorii în această stagiune, ultima înregistrată în luna octombrie, contra Bresciei.
Presa italiană susține că Motta va fi demis în următoarele zile, iar principalul favorit să-i ia locul este Diego Lopez, tehnician aflat în prezent pe banca celor de la Penarol Montevideo, din Uruguay. Acesta ar fi deja al treilea antrenor al lui Genoa în actualul sezon din Serie A, după ce Motta a fost numit pe 22 de octombrie, în locul lui Aurelio Andreazzoli.
Serie A
Ionuț Radu, printre cei mai buni tineri portari din Europa! Cifrele impresionante ale românului
20/10/2022 LA 11:11
Serie A
Ionuț Radu, cel mai bun de la Cremonese deși a luat 4 goluri de la Napoli! Ce note a primit românul
10/10/2022 LA 10:30