Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ionuț Radu va pleca de la Inter în sezonul viitor! Explicația Gazzetei dello Sport

Nicu Savin

Publicat 06/04/2021 la 10:27 GMT+3

Ionuț Radu va pleca de la Inter începând cu stagiunea următoare. Portarul român va fi împrumutat la un club unde să poată evolua constant.

Ionuț Radu (Inter)

Credit imagine: Eurosport

Aproape campioană în Serie A, gruparea de pe Giuseppe Meazza se va despărți de mai mulți jucători la finalul acestui sezon și va încerca să se întărească pentru a face o figură mai frumoasă în Champions League, unde a dezamăgit în ultimii ani.
Gazzetta dello Sport anunță că 10 jucători vor pleca de la Inter în vară. Unii vor fi cedați definitiv, iar alți sub formă de împrumut. Este și cazul lui Ionuț Radu, care nu a mai apărat într-un meci oficial din ianuarie 2020.
Portarul român va pleca la o echipă unde să fie titular, în speranța că la un moment va avea șansa să fie numărul unu al "nerazzurrilor".

Ionuț Radu va pleca de la Inter în vară

Samir Handanovic are deja 36 de ani și chiar dacă a avut evoluții foarte bune este totuși la apusul carierei. Contractul slovenului expiră în 2022 și probabil va fi prelungit un an sau doi, dar Radu va avea ocazia să devină titular la Inter dacă va convinge la echipa la care va fi împrumutat.
Ionuț Radu a ajuns în Italia de la o vârstă fragedă și din 2013 este jucătorul Interului. Goalkeeper-ul de 23 de ani a prins însă numai un meci în tricoul "nerazzurrilor", în 2016, când a jucat 17 minute într-un meci cu Sassuolo. Cea mai bună perioadă din cariea lui Radu a fost la Genoa, unde a fost împrumutat de Inter și unde a jucat de 52 de ori. În a 2-a parte a sezonului trecut, Radu a fost împrumutat la Parma, dar nu a jucat niciun minut pentru formația "gialloblu".
Ionuț Radu are contract cu Inter până în vara lui 2024.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo