Ionuț Radu&Co au arătat caracter în confruntarea de aseară cu "Bătrâna Doamnă", mai ales că au evoluat aproape o repriză cu un om în minus. La finalul partidei, noul tehnician al "grifonilor" s-a comportat ca după un rezultat important. Atitudinea e extrem de importantă pentru formația din Liguria, iar fotbaliștii lui Motta au impresionat la acest capitol.
"I-am felicitat pe jucători în vestiar, am făcut o partidă mare împotriva unei echipe de top. Juventus nu e mare doar în Italia, e una dintre cele mai mari formații din lume. În circumstanțe grele, cu un om în minus, am arătat ca o adevărată echipă. Deși evoluam în inferioritate, nu ne-am rezumat doar să ne apărăm, am avut o atitudine incredibilă", a spus Motta, conform football-italia.net.
La rezultatul final a contribuit și arbitrul Giua, care nu l-a eliminat pe Rugani și care e acuzat că a acordat prea ușor penalty la Ronaldo, în minutul 90+6. Motta nu a vrut să comenteze prestația brigăzii de arbitri, canalizându-și întreaga energie pe prestația foarte bună a elevilor săi.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
"Vă las pe voi să judecați arbitrajul. Eu pot să vă spun doar că plecăm de la Torino știind că am arătat așa cum Genoa trebuie să arate. Asta a fost tot ce am putut să facem în seara asta și sunt mândru de jucătorii mei", a mai spus Motta.
În vârstă de 37 de ani, fostul mijlocaș de la Barcelona sau Inter e considerat de mulți un tehnician de mare viitor. Motta e la prima experiență ca antrenor principal la o echipă de seniori, după ce anul trecut a impresionat la cârma lui PSG U19.
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12
Serie A
Milan nu-i prelungește contractul, dar Tătărușanu și-a găsit deja echipă în Serie A
19/11/2022 LA 06:29