Ionuț Radu&Co au arătat caracter în confruntarea de aseară cu "Bătrâna Doamnă", mai ales că au evoluat aproape o repriză cu un om în minus. La finalul partidei, noul tehnician al "grifonilor" s-a comportat ca după un rezultat important. Atitudinea e extrem de importantă pentru formația din Liguria, iar fotbaliștii lui Motta au impresionat la acest capitol.
"I-am felicitat pe jucători în vestiar, am făcut o partidă mare împotriva unei echipe de top. Juventus nu e mare doar în Italia, e una dintre cele mai mari formații din lume. În circumstanțe grele, cu un om în minus, am arătat ca o adevărată echipă. Deși evoluam în inferioritate, nu ne-am rezumat doar să ne apărăm, am avut o atitudine incredibilă", a spus Motta, conform football-italia.net.
La rezultatul final a contribuit și arbitrul Giua, care nu l-a eliminat pe Rugani și care e acuzat că a acordat prea ușor penalty la Ronaldo, în minutul 90+6. Motta nu a vrut să comenteze prestația brigăzii de arbitri, canalizându-și întreaga energie pe prestația foarte bună a elevilor săi.
Fotbal
Balonul de Aur 2021 LIVE VIDEO | A început festivitatea decernării trofeului! Toată acțiunea e aici
ACUM 12 ORE
"Vă las pe voi să judecați arbitrajul. Eu pot să vă spun doar că plecăm de la Torino știind că am arătat așa cum Genoa trebuie să arate. Asta a fost tot ce am putut să facem în seara asta și sunt mândru de jucătorii mei", a mai spus Motta.
În vârstă de 37 de ani, fostul mijlocaș de la Barcelona sau Inter e considerat de mulți un tehnician de mare viitor. Motta e la prima experiență ca antrenor principal la o echipă de seniori, după ce anul trecut a impresionat la cârma lui PSG U19.
Premier League
Mai frustrat ca niciodată.Ce a făcut Ronaldo, la finalul partidei cu Chelsea, după ce a fost rezervă
ACUM 14 ORE
Serie A
Atalanta, victorie istorică la Torino cu Juventus! Unicul gol al partidei, marcat de Duvan Zapata
27/11/2021 LA 20:05