Pe 2 decembrie va fi decernat cel mai important trofeu individual, iar Corriere dello Sport susține că starul lui Juve va intra în posesia lui.
Cu 5 Baloane de Aur în CV (2008, 2013, 2014, 2016 şi 2017), CR7 ar fi marele câștigător anul acesta, un detaliu ieșind în evidență. Conform sursei citate, France Football a trimis o echipă la Torino pentru a realiza un reportaj cu Ronaldo. Acesta e un semn clar, în viziunea italienilor, că portughezul va fi marele câștigător al galei de la începutul lui decembrie.
La o primă vedere, vorbim doar de o supoziție făcută de italieni, însă marile case de pariuri din întreaga lume i-au redus considerabil cota lui Ronaldo. Deși se părea că vom asista la o bătălie în doi, între Van Dijk și Messi, acum și CR7 e luat în considerare serios de bookmakeri. Astfel, Bet365, unul dintre cei mai mari jucători de pe piață, acordă acum o cotă de 5 pentru Ronaldo la Balonul de Aur. Asta după ce săptămâna trecută, după anunțarea nominalizărilor, aceeași casă de pariuri acorda o cotă de 20 pentru un succes al lusitanului.
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
IERI LA 09:35

Cotele Bet 365 la Balonul de Aur

  • Virgil van Dijk 1,5
  • Lionel Messi 3,25
  • Cristiano Ronaldo 5

Ronaldo, discurs fair-play în legătură cu Balonul de Aur

Portughezul a bifat recent al 700-lea gol din carieră și a fost nominalizat la câștigarea Balonului de Aur, însă a declarat că pentru el trofeele individuale nu sunt atât de importante, primoridal fiind ca Juve și naționala Portugaliei să câștige.
Trofeele colective sunt mult mai importante decât cele individuale. Îmi doresc să înscriu cât mai mult și să ajut echipa să câștige. Recompensele vin atunci când întreaga echipă are rezultate bune. Vreau să adun în continuare trofee cu Juventus și Portugalia! Recordurile personale vin după aceste performanțe | Cristiano Ronaldo
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
15/09/2021 LA 11:08
Liga Campionilor UEFA
De ce a fost schimbat Ronaldo în meciul cu Young Boys! Justificările lui Solskjaer
14/09/2021 LA 20:32