Getty Images

Jucătorii lui Napoli, penalizați aspru de președintele clubului. Allan, cel mai afectat

Jucătorii lui Napoli, penalizați aspru de președintele clubului. Allan, cel mai afectat

25/11/2019 la 14:09Actualizare 25/11/2019 la 14:10

Conducerea lui Napoli a luat primele măsuri după scandalul izbucnit în interiorul clubului. Brazilianul Allan a fost jucătorul cu cea mai mare amendă primită.

Presa din Italia a aflat că președintele Aurelio De Laurentiis a penalizat marea majoritate a jucătorilor cu un procent din salariul pe luna octombrie. Conform jurnaliștilor de la Gazzetta dello Sport, aproape toți jucătorii lui Napoli au primit o amendă de 25% din banii primiți luna trecută. Allan, mijlocașul formației pregătite de Ancelotti, este considerat conducătorul ”revoltei”, iar președintele lui Napoli a decis să-i oprească 50% din salariu, adică 200.000 de euro.

napoli amenda

Problemele de la Napoli au apărut din cauza sezonului modest făcut până în acest moment. Președintele clubului de pe San Paolo s-a declarat nemulțumit de modul în care se prezintă jucătorii la partidele din Serie A și UEFA Champions League. Aceștia au fost deranjați de atitudinea președintelui și au refuzat să intre în cantonament, lucru care a generat un scandal uriaș.

Napoli n-a mai câștigat de cinci etape și se află pe locul 7 în campionat, cu 20 de puncte obținute în 13 etape. În UEFA Champions League, Napoli este pe locul 2 într-o grupă cu Liverpool, Red Bull Salzburg și Genk.