Clubul din Torino a primit șapte goluri acasă pentru prima oară în istorie, ceea ce a determinat mulți dintre fani să părăsească stadionul devreme. Unii dintre jucătorii lui Torino, printre care și Lorenzo De Silvestri și atacantul de la tineret Vincenzo Millico, erau vizibil afectați după fluierul final.
Ultrașii gazdelor au părăsit stadionul cu 30 de minute înainte de final și au mers să protesteze în afara stadionului, față de președintele Urbano Cairo și antrenorul Walter Mazzarri.
Serie A
Sarri, prea puternic pentru Mourinho! Dramatism total în "Derby della Capitale"
ACUM 3 ORE
”Vreau sa va cer scuze pentru un meci care nu poate fi justificat. Le-am spus deja jucătorilor că intrăm direct în cantonament iar apoi vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Mazzari.
”Nu avem nicio justificare petnru ce s-a întâmplat astăzi. Tot ce putem face este să vă cerem scuze. Nu mai este nimic de spus”, a adăugat el.
”Acest 0-7 acasă a fsot o umilință care m-a afectat, cel mai nefericit moment de când sunt aici. Trebuie să ne cerem scuze pentru acest meci”, a declarat atacantul Andrea Belotti.
Josip Ilic a înscris un hat-trick iar Atalanta a ajuns la egalitate de puncte cu Roma, pe locul patru. Torino rămâne pe locul 10.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Serie A
Dybala s-a accidentat și a părăsit în lacrimi terenul. Dezastru pentru Juve: s-a "rupt" și Morata
ACUM 8 ORE
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
24/09/2021 LA 05:01