Demiral a deblocat tabela în minutul 3 al confruntării de pe Olimpico, devenind primul jucător din Turcia care înscrie pentru Juventus în campionat.
Peste numai 7 minute, Dybala a obținut o lovitură de la 11 metri, transformată fără emoții de Cristiano Ronaldo. A fost al 14-lea gol înscris de portughez în acest sezon și a șasea etapă consecutivă în care reușește să marcheze.
Liga Națiunilor UEFA
Messi și Ronaldo, întrecuți de un sârb care a reușit o performanță impresionantă la echipa națională
IERI LA 07:09
Dzeko le-a dat speranțe fanilor de pe Olimpico în repriza secundă, când a șutat în bară, iar la aceeași fază Alex Sandro a făcut henț. După consultarea sistemului VAR, arbitrul a acordat penalty, iar Perotti a redus din diferență. Din păcate pentru formația lui Paulo Fonseca, Szczesny a avut o intervenție salvatoare pe final, iar Juventus a plecat de la Roma cu toate punctele, revenind pe primul loc în Italia.
Inter, principala contracandidată la Scudetto în acest sezon, a încheiat la egalitate meciul cu vecina Atalanta, scor 1-1. La finalul turului, Juventus este lider în Serie A, cu un avans de două puncte față de Inter.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Luptă dură pentru noul star al Ucrainei! Șahtior începe licitația de la 50 de milioane de euro
IERI LA 14:41
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
25/09/2022 LA 05:15