Campioana ultimilor 9 ani din Serie A își joacă mâine poate ultima șansă de a rămâne în cărți pentru titlul de campioană. Un eșec pe terenul liderului, AC Milan, ar face ca distanța dintre "diavoli" și trupa din Piemont să fie de 13 puncte. Diferență aproape imposibil de recuperat, chiar dacă nu s-a ajuns încă nici la jumătatea sezonului, mai ales că în ecuație e și Inter. Trupa lui Conte e la doar un punct de Milan și are un sezon impresionant.
Situația e departe de a fi ideală pentru Pirlo, care i-a pierdut pe Alex Sandro și Cuadrado, din cauza faptului că au ieșit pozitivi la testul de azi de COVID-19.
"Am făcut teste în această dimineață și așteptăm rezultatele. Pe baza lor, vom decide lotul. În orice caz, nu vom avea vreun alibi. Mergem pe San Siro să jucăm fotbal, fără teamă, fără să ne gândim la absenți. Avem o echipă competitivă, și alte echipe sunt în situații similare nouă, cu indisponibil", spunea tehnicianul bianconerilor în conferința de presă de dinainte de aflarea rezultatelor.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial Qatar 2022 | Spania și Germania, mari favorite în Grupa E! Cine ia primul loc?
18/11/2022 LA 14:54

Dybala nu are coronavirus

În contextul în care Morata e indisponibil pentru confruntarea cu Milan, fiind accidentat, starea lui Dybala i-a dat mari emoții staffului tehnic și medical al lui Juve. Asta pentru că argentinianul a avut ieri febră mare și s-a crezut că are din nou coronavirus.
"La Joya" a trecut prin mari emoții în primăvară, când abia al 4-lea test făcut a arătat că a scăpat de COVID-19. Superstarul lui Juventus a contractat virusul pe 21 martie, iar de atunci a efectuat nu mai puțin de 3 teste, însă toate au avut același rezultat dezamăgitor. Chiar dacă Dybala a fost în cea mai mare parte asimptomatic, acesta a trebuit să stea în izolare la domiciliu, fără să interacționeze cu alte persoane. În cele din urmă, după mai bine de 3 săptămâni, sud-americanul a primit confirmarea că s-a vindecat.
Acum, s-a crezut din nou că Dybala are coronavirus, după ce a avut febră luni. La testele de azi, însă, a ieșit negativ, notează Gazzetta dello Sport, astfel că Pirlo se va putea baza pe el. Poate chiar din primul minut, pentru că argentinianul azi s-a simțit mult mai bine.

Ronaldo, omul cheie pentru o victorie în Milan - Juventus

În condițiile acestor absențe, presiunea va fi din nou pe umerii lui Ronaldo, cel mai bun marcator din Europa în 2020.
Portughezul a început și acest an perfect, cu o dublă și un assist în primul meci al "Bătrânei Doamne". Grație celor două reușite din partida cu Udinese, vârful lusitan a devenit cel mai bun marcator din istorie, depășindu-l pe legendarul Pele (conform datelor oficiale, pentru că brazilianul încă susține că recordul său e în picioare).
"Este decisiv pentru noi, așa cum a fost întotdeauna în toate echipele pentru care a jucat. Când ai un asemenea campion, este inevitabil, ești dependent de el. L-am pus într-o poziție în care e mai lucid în fața porții și asta se vede", a mai spus Pirlo.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi dă totul pentru Cupa Mondială! Cerința argentinianului a fost acceptată de Galtier
02/11/2022 LA 14:57
Cupa Mondială FIFA
Accidentare de ultimă oră în Spania! Unul dintre cei mai în formă atacanți, în pericol să rateze CM
29/10/2022 LA 19:10