Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juve, emoții mari cu Dybala înainte de marele derby cu Milan. Doi jucători ai lui Pirlo au COVID-19

Cristian Mihală

Actualizat 05/01/2021 la 20:43 GMT+2

Serie A programează miercuri marele derby Milan - Juventus, iar "Bătrâna Doamnă" e într-o situație grea. Alex Sandro și Cuadrado au COVID-19, în timp ce Morata e accidentat. Dybala a fost și el suspect de coronavirus, dar testele nu au relevat că ar fi pozitiv.

Dybala e Calabria - Juventus-Milan - Coppa Italia 2020

Credit imagine: Getty Images

Campioana ultimilor 9 ani din Serie A își joacă mâine poate ultima șansă de a rămâne în cărți pentru titlul de campioană. Un eșec pe terenul liderului, AC Milan, ar face ca distanța dintre "diavoli" și trupa din Piemont să fie de 13 puncte. Diferență aproape imposibil de recuperat, chiar dacă nu s-a ajuns încă nici la jumătatea sezonului, mai ales că în ecuație e și Inter. Trupa lui Conte e la doar un punct de Milan și are un sezon impresionant.
Situația e departe de a fi ideală pentru Pirlo, care i-a pierdut pe Alex Sandro și Cuadrado, din cauza faptului că au ieșit pozitivi la testul de azi de COVID-19.
"Am făcut teste în această dimineață și așteptăm rezultatele. Pe baza lor, vom decide lotul. În orice caz, nu vom avea vreun alibi. Mergem pe San Siro să jucăm fotbal, fără teamă, fără să ne gândim la absenți. Avem o echipă competitivă, și alte echipe sunt în situații similare nouă, cu indisponibil", spunea tehnicianul bianconerilor în conferința de presă de dinainte de aflarea rezultatelor.

Dybala nu are coronavirus

În contextul în care Morata e indisponibil pentru confruntarea cu Milan, fiind accidentat, starea lui Dybala i-a dat mari emoții staffului tehnic și medical al lui Juve. Asta pentru că argentinianul a avut ieri febră mare și s-a crezut că are din nou coronavirus.
"La Joya" a trecut prin mari emoții în primăvară, când abia al 4-lea test făcut a arătat că a scăpat de COVID-19. Superstarul lui Juventus a contractat virusul pe 21 martie, iar de atunci a efectuat nu mai puțin de 3 teste, însă toate au avut același rezultat dezamăgitor. Chiar dacă Dybala a fost în cea mai mare parte asimptomatic, acesta a trebuit să stea în izolare la domiciliu, fără să interacționeze cu alte persoane. În cele din urmă, după mai bine de 3 săptămâni, sud-americanul a primit confirmarea că s-a vindecat.
Acum, s-a crezut din nou că Dybala are coronavirus, după ce a avut febră luni. La testele de azi, însă, a ieșit negativ, notează Gazzetta dello Sport, astfel că Pirlo se va putea baza pe el. Poate chiar din primul minut, pentru că argentinianul azi s-a simțit mult mai bine.

Ronaldo, omul cheie pentru o victorie în Milan - Juventus

În condițiile acestor absențe, presiunea va fi din nou pe umerii lui Ronaldo, cel mai bun marcator din Europa în 2020.
Portughezul a început și acest an perfect, cu o dublă și un assist în primul meci al "Bătrânei Doamne". Grație celor două reușite din partida cu Udinese, vârful lusitan a devenit cel mai bun marcator din istorie, depășindu-l pe legendarul Pele (conform datelor oficiale, pentru că brazilianul încă susține că recordul său e în picioare).
"Este decisiv pentru noi, așa cum a fost întotdeauna în toate echipele pentru care a jucat. Când ai un asemenea campion, este inevitabil, ești dependent de el. L-am pus într-o poziție în care e mai lucid în fața porții și asta se vede", a mai spus Pirlo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo