Tuttosport a aflat că Juve nu intenționează să renunțe la fundașul batav, cu toate că evoluțiile sale nu au fost cele mai bune, fiind veriga slabă din apărarea lui Sarri în acest sezon. Dar oficialii bianconerilor știu că fundașul are nevoie de o perioadă de adaptare și sunt convinși că el va deveni în anii care urmează, cel mai bun fundaș central din lume.
În aceste condiții, pentru a nu îl declara pe De Ligt netransferabil, Juve i-a fixat un preț prohibitiv: Real Madrid trebuie să plătească 150 de milioane de euro pentru el, o sumă imposibil de dat pentru un fundaș. În condițiile în care cluburile traversează o perioadă de criză, din cauza coronavirus, e de așteptat ca prețurile de transferuri să scadă. Cu atât mai mult suma cerută de "Bătrâna Doamnă" e imposibil de onorat de orice club de pe glob.

Raiola voia să îl ducă la Real Madrid

Premier League
7 super variante pentru Haaland! Echipele între care a avut de ales înainte de a semna cu City
ACUM 5 ORE
Întreaga discuție vine în contextul în care Mino Raiola, agentul fundașului olandez, dorește ca fotbalistul să părăsească Serie A în această vară pentru a merge la Real Madrid.
Raiola a fost cel care s-a ocupat de transferul olandezului de la Ajax la Juventus pentru 75 de milioane de euro în vara lui 2019. Totuși, De Ligt nu a avut un prim sezon prea bun la Juventus iar în presă au început să apară informații conform cărora el își dorește plecarea de la echipa din Torino. Doar că Juve are cu toate alte planuri pentru el și nu ia în calcul să îl cedeze decât pentru o sumă astronomică.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
3 transferuri pentru istorie! Realul Madrid "galactic" 2024: așa va arăta cea mai bună echipă
ACUM 18 ORE
Liga Campionilor UEFA
Doi fani ai lui Liverpool, prezenți pe Hillsborough, s-au sinucis după finala Ligii, cu Real Madrid
IERI LA 09:47