Finalul acestei săptămâni programa unul dintre cele mai așteptate dueluri, Juve și Inter având un meci direct care putea să stabilească în mod decisiv în ce măsură formația lui Conte se poate lupta până la final pentru titlu.
Doar că Federația Italiană a decis ca partida să fie amânată pentru 13 mai, din cauza coronavirusului. Italia e cea mai afectată țară din Europa, producându-se 17 decese și aproape 700 de persoane fiind depistate cu virusul. În special nordul este afectat, astfel că Derby D'Italia și alte 4 partide au fost amânate.
Pe lângă Juve - Inter, Milan - Genoa, Parma - Spal, Udinese - Fiorentina și Sassuolo - Brescia se vor disputa la o dată ulterioară. Singurele confruntări care se vor disputa conform programării inițiale sunt cele care le au ca gazde pe Lazio, Napoli, Lecce și Cagliari. Adică orașe foarte îndepărtate de nordul Italiei, unde au fost cele mai multe cazuri.
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
ACUM 16 ORE
Reprogramarea lui Juve - Inter pentru 13 mai poate transforma disputa într-o confruntare cu titlul pe masă. În prezent, "Bătrâna Doamnă" are șase puncte avans față de nerazzurrri, cu mențiunea că aceștia au un meci mai puțin disputat.
De menționat că pe 13 mai ar fi trebuit să se dispute finala Cupei Italiei, dar aceasta va fi amânată, din câte se pare, pentru 20 mai.
Vineri, trei jucători de la formația de club din Serie C, US Pianese, au fost testați pentru virus, iar rezultatele au indicat prezența acestuia. Totalul celor care au coronavirus la clubul italian a ajuns la 5, un jucător și un oficial fiind deja în carantină de mai multe zile.

Elveția a amânat toate meciurile de teama coronavirusului

Federaţia de Fotbal din Elveţia a anunţat, pe pagina sa de Twitter, că toate meciurile din prima şi a doua ligă vor fi amânate, pentru a preveni răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus.
Autorităţile au interzis evenimentele cu peste o mie de persoane "cel puţin până la 15 martie".
Datele de recuperare ale celor 10 meciuri nu au fost încă anunţate. Liga a recomandat să fie preluată şi în Elveţia varianta folosită în Italia, ca partidele să fie disputate fără spectatori.
În prezent, în Elveţia au fost confirmate opt cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
20/01/2022 LA 08:42
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
19/01/2022 LA 22:57