Dacă până în acest moment Bayern Munchen era singura candidată la semnătura lui Sane, acum clubul din Bundesliga va trebui să se descurce cu presiunea venită dinspre campioana Italiei.
Cei de la Calcio Mercato susțin că Sane a intrat recent în atenția oficialilor lui Juventus. Italienii așteaptă momentul în care jucătorul de 24 de ani își va reveni complet după accidentarea suferită în startul sezonului. Aceștia vor urmări progresul lui Sane până în vară, iar atunci vor hotărâ dacă îi vor face sau nu o ofertă. Atacantul german și-a schimbat recent firma de impresariat, iar până în luna aprilie agentul său nu va putea negocia cu vreo echipă.
De curând, Sane a rupt contractul cu agenția LIAN Sport, în spatele căreia se află David Beckham, și a semnat cu Fali Ramadani. Noul agent a fost surprins de Bild alături de Karl Heinz Rummenigge, iar jurnaliștii nemți notează că cei doi au stabilit în cel mai mic detaliu viitorul contract al germanului.
Fotbal
El e jucătorul care a făcut-o pe Germania campioană europeană U21! Anglia produce, nemții profită
07/06/2021 LA 08:00
https://i.eurosport.com/2020/01/28/2764420.jpg

Sane, cotă de transfer de 100 milioane de euro

Pentru a-l aduce pe atacantul de 23 de ani, Bayern va trebui să scoată din buzunar peste 100 de milioane de euro, sumă de peste două ori mai mare decât cea plătită de City pentru aducerea lui (50 milioane de euro) de la Schalke, în urmă cu 3 ani.
Sane s-a accidentat în primul meci al sezonului, în Supercupa Angliei, câștigată de City în fața lui Liverpool. Atacantul german a suferit o lovitură la genunchi și a fost schimbat după numai 13 minute.
După aproximativ 5 luni de stat pe margine, Sane este aproape de revenire. Presa din Germania susține că Sane a refuzat prelungirea contractului cu City, după mai multe încercări ale oficialilor englezi. În aceste condiții, o despărțire de formația lui Guardiola pare tot mai posibilă.
16 goluri și 18 assist-uri a reușit Leroy Sane în sezonul precedent. De-a lungul carierei sale, atacantul de 24 de ani a mai evoluat doar pentru academia și echipa mare a celor de la Schalke.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Sărbatoarea revenirii veteranilor Müller și Hummels în naționala Germaniei, stricată de Poulsen
03/06/2021 LA 08:45
Premier League
Sane, tot mai aproape de un transfer la Bayern. Atacantul lui City ar putea pleca chiar din ianuarie
18/12/2019 LA 10:58