În vara lui 2018, "Bătrâna Doamnă" producea marea surpriză pe piaţa transferurilor, aducându-l pe Ronaldo, fotbalist care tocmai cucerise a 4-a Ligă a Campionilor cu Real Madrid, în 5 ani.
La Torino, nu a reuşit să se apropie de cel mai important trofeu inter-cluburi din lume, dar dominaţia lui Juve în fotbalul italian a continuat, bianconerii ajungând la 9 titluri la rând.
Actuala înţelegere cu trupa antrenată de Pirlo expiră în iunie 2022 şi au existat în trecut mai multe semnale că Ronaldo va dori să plece. Însă între timp lucrurile au devenit mult mai strânse între jucător şi club, iar Juventus îi pregăteşte prelungirea contractului cu încă un an. CR7 va rămâne astfel în Piemont până la 38 de ani, conducerea apreciindu-l pentru randamentul său, dar şi pentru seriozitate. Lusitanul e un exemplu pentru toţi în vestiar şi un model pentru tinerii fotbalişti. Tottosport anunţă azi că este foarte probabil să se ajungă la un acord cu fotbalistul care a înscris în acest sezon 22 de goluri în 23 de meciuri, perioadă în care a reuşit şi 4 pase decisive.
Liga Campionilor UEFA
Ronaldo s-a speriat groaznic, nevâzându-l pe fanul intrat pe teren la United - Atalanta
ACUM 5 ORE

Ronaldo, decis să continue până la 40 de ani la un club mare

Ambiția lui Cristiano Ronaldo este bine cunoscută și în mintea lui e un singur gând: să continue la cel mai înalt nivel atâta vreme cât corpul îi permite. Forma fizică e una perfectă şi mulţi specialişti anticipează că va juca până la 40 de ani la un club important. Portughezul se simte din ce în ce mai apreciat la Juve și simte cât de indispensabil e echipei lui Pirlo din toate punctele de vedere şi e tentat să accepte oferta.
Jorge Mendes, agentul atacantului, și Fabio Paratici, directorul pe fotbal de la Juventus, s-au întâlnit deja şi ambii au conchis că va avea loc prelungirea și că aceasta va fi benefică pentru ambele părți. Atât din punct de vedere economic, cât și sportiv.
Liga Campionilor UEFA
Cristiano Ronaldo s-a descătușat după ce a marcat golul victoriei cu Atalanta! Mesajul portughezului
ACUM 16 ORE
Premier League
"Merită să fie cel mai bine plătit jucător!" Liverpool, sfătuită să-i facă toate poftele lui Salah
ACUM O ZI