Juventus a câștigat ultimele 5 ediții din Serie A sub comanda lui Massimiliano Allegri, însă echipa acestuia, deși a fost eficientă, nu avea strălucire. Aducerea lui Sarri la Torino părea că va aduce și spectacolul în jocul ”bianconerrilor”. Acest lucru s-a întâmplat într-o oarecare măsură, dar nu tocmai în sens pozitiv. Echipa lui Sarri este mai ofensivă, însă acest lucru o face mai vulnerabilă în apărare. În ultimele 3 jocuri, Juventus a încasat nu mai puțin de 9 goluri, iar suporterii sunt din ce în ce mai nemulțumiți.

Sarri: ”Echipa mă lasă perplex”

După meciul de aseară din deplasarea de la Sassuollo, încheiată la egalitate, scor 3-3, tehnicianul lui Juventus a declarat: ”Uneori, dăm impresia că avem un potențial foarte ridicat, iar alteori echipa mă lasă perplex, deoarece le permite adversarilor să ajungă ușor în zona careului nostru”.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
IERI LA 07:29
”După ce am condus cu 2-0, ar fi trebuit să-i menținem pe cei de la Sassuolo în jumătatea lor de teren, deținând posesia. Dar ne-am hazardat înainte, încercând să înscriem goluri după doar două pase și am lăsat un gol de 30 până la 40 de metri la mijlocul terenului.”, a spus italianul de pe banca lui Juventus.
https://i.eurosport.com/2020/07/15/2850815.jpg
Cristiano Ronaldo nu a avut o evoluție tocmai strălucită aseară și a fost notat cu 5 de către Gazetta dello Sport, cea mai mică notă din întreaga echipă. ”El a ratat cu poarta goală (chiar dacă de la distanță) și a avut un singur șut pe poartă, care a fost blocat”, a pus Sarri despre starul lui Juventus.
Juventus conduce în clasament cu 77 de puncte și nu pare să aibă emoții prea mari în ceea ce privește câștigarea titlului. Totuși, dacă Inter va câștiga deseară cu Spal, s-ar putea apropia la doar 6 puncte de torinezi și ar pune puțină presiune pe aceștia. 5 etape mai sunt de disputat din acest sezon, iar Juve va juca următorul meci acasă, cu Lazio, o echipă aflată într-o formă dezastruoasă, dar care a demonstrat în meciurile directe precedente că poate să-i pună mari probleme echipei lui Sarri.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06