Starul portughez a ajuns la Torino în 2019 cu obiectivul principal de a aduce lui Juventus gloria europeană mult râvnită, însă Bătrâna Doamnă nu a avut până acum succesul dorit pe plan european.
Iar nici acest sezon nu pare să aducă noi perspective - Juventus a pierdut turul optimilor de finală de la Porto cu 2-1, astfel că Juve ar putea să nu treacă de sferturile UCL în primele două sezoane petrecute de Ronaldo la club. Mai mult, pentru prima oară în 10 ani, Juventus are șanse mici să cucerească titlul în Serie A.
Serie A
Juventus, afectată de ieşirea cluburilor engleze din Super Ligă! Cu cât au scăzut acţiunile
ACUM 4 ORE

Antonio Cassano, un nou atac la adresa lui Ronaldo

”Juventus l-a transferat ca să câștige Champions League, dar realitatea este că au regresat de când a ajuns la club. Ar fi câștigat campionatul fără el. A fost un proiect greșit”, a declarat Cassano pentru Corriere dello Sport.
”Va continua să marcheze pentru că știe să facă asta indiferent de ce ar fi. Va veni central de pe partea stângă, va lua mingea și va marca. Are și o lovitură de cap excelentă”, a continuat el.
Dar Andrea Pirlo vrea să construiască din spate, să facă pressing asupra opoziției și să joace printre liniile adverse iar acest lucru înseamnă că Ronaldo nu participă prea mult. Cred că va fi un eșec dacă nu vor cuceri Champions League
Serie A
Superliga i-ar putea salva pe Man, Marin și Mihăilă! Cum ar putea rămâne echipele lor în Serie A
ACUM O ZI
Serie A
S-a încheiat ședința din Italia! Anunțul făcut de Juventus, Milan și Inter despre Super Ligă
IERI LA 18:13