După ce în toamnă a dat în unele momente semne de slăbiciune, "Bătrâna Doamnă" a revenit în ultima lună la cadența care a făcut-o de neoprit în Italia.
Torinezii sunt lideri în Serie A, iar în această seară s-au calificat în penultimul act al Cupei. Partida cu Roma a fost rezolvată încă din prima repriză, când Ronaldo, Bentancur și Bonucci au marcat în poarta lui Lopez.
În repriza secundă, trupa lui Sarri nu a mai turat motoarele, astfel că Roma a avut oportunitatea de a înscrie golul de onoare. Under a prins un șut senzațional, de la marginea careului, mingea a lovit bara, apoi a sărit în capul lui Buffon, înainte de a intra în plasă.
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM 20 ORE
Ronaldo este de neoprit în 2020. Portughezul a reușit deja 7 goluri în 4 partide.
În semifinalele Cupei Italiei s-a calificat deja Napoli, care a trecut ieri de Lazio, scor 1-0. Ultimele două sferturi de finală sunt Fiorentina - Inter și AC Milan - Torino. Aceste confruntări vor avea loc pe 28 și 29 ianuarie.
Juventus este clubul cu cele mai multe trofee de Cupa Italiei din istorie. Torinezii au cucerit de 13 ori trofeul, având cu patru succese mai mult decât adversara de azi, Roma (9).
"Bătrâna Doamnă" s-a impus în Cupă în 4 din ultimii 5 ani, singura excepție având loc chiar anul trecut, când Lazio și-a trecut în palmares al 7-lea trofeu, după o victorie în ultimul act în fața Atalantei.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Cât de greu este să fii antrenor în Premier League? Doar Espirito Santo îl mai salvează pe Nuno
ACUM 21 ORE
Fotbal
Abramovich, gata de cea mai mare nebunie: un sfert de miliard de euro pentru transferuri "la pachet"
ACUM O ZI