Scăpat de COVID-19, lusitanul "Bătrânei Doamne" a revenit în forță în Serie A, reușind o dublă cu Spezia. Azi, CR7 a marcat din nou, după un sfert de oră din partida cu Lazio, fructificând un assist al lui Cuadrado.
Juve a părut în prima repriză în control, dar schimbările făcute devreme în repriza secundă de Simone Inzaghi (inclusiv înlocuirea lui Ștefan Radu) au avut darul să echilibreze balanța.

Probleme pentru Juventus: Ronaldo s-a accidentat la gleznă

Premier League
Cristiano Ronaldo nu se mai regăsește la Manchester United! Gestul la care a recurs starul portughez
ACUM O ZI
Juventus a fost lovită de ghinion pe final. Mai întâi, Ronaldo a fost schimbat în minutul 76 cu Dybala, iar la final tehnicianul campioanei ultimelor 9 sezoane a dezvăluit că mutarea a fost forțată de o accidentare. Portughezul are probleme la gleznă și până când nu va face teste suplimentare, nu se va ști exact perioada de absență.
Juventus părea să se îndrepte spre o victorie, dar în prelungiri, când puțini se mai așteptau, Lazio a dat lovitura (minutul 90+5). Correa s-a distrat în banda stângă cu fundașii torinezi, apoi i-a pasat lui Felipe Caicedo. Vârful sud-american a reușit o piruetă, apoi l-a învins pe Wojciech Szczesny cu un șut plasat.
Caicedo a devenit omul finalurilor de meci. În ultimele confruntări jucate de laziali, vârful ecuadorian de 32 de ani a fost mereu decisiv la sfârșitul partidelor.
În urma acestui rezultat, Juve rămâne la 13 puncte și e încă neînvinsă în acest sezon. Lazio e pe 9, cu 11 puncte.
Fotbal
Piața transferurilor din 2023 se anunță a fi captivantă! Starurile aflate în ultimul an de contract
29/09/2022 LA 13:59
Liga Națiunilor UEFA
Messi și Ronaldo, întrecuți de un sârb care a reușit o performanță impresionantă la echipa națională
28/09/2022 LA 07:09