Scăpat de COVID-19, lusitanul "Bătrânei Doamne" a revenit în forță în Serie A, reușind o dublă cu Spezia. Azi, CR7 a marcat din nou, după un sfert de oră din partida cu Lazio, fructificând un assist al lui Cuadrado.

Juve a părut în prima repriză în control, dar schimbările făcute devreme în repriza secundă de Simone Inzaghi (inclusiv înlocuirea lui Ștefan Radu) au avut darul să echilibreze balanța.

Serie A
Pleacă Ronaldo? Anunțul oficial făcut de Juventus
22/11/2020 LA 17:48

Probleme pentru Juventus: Ronaldo s-a accidentat la gleznă

Juventus a fost lovită de ghinion pe final. Mai întâi, Ronaldo a fost schimbat în minutul 76 cu Dybala, iar la final tehnicianul campioanei ultimelor 9 sezoane a dezvăluit că mutarea a fost forțată de o accidentare. Portughezul are probleme la gleznă și până când nu va face teste suplimentare, nu se va ști exact perioada de absență.

Juventus părea să se îndrepte spre o victorie, dar în prelungiri, când puțini se mai așteptau, Lazio a dat lovitura (minutul 90+5). Correa s-a distrat în banda stângă cu fundașii torinezi, apoi i-a pasat lui Felipe Caicedo. Vârful sud-american a reușit o piruetă, apoi l-a învins pe Wojciech Szczesny cu un șut plasat.

Caicedo a devenit omul finalurilor de meci. În ultimele confruntări jucate de laziali, vârful ecuadorian de 32 de ani a fost mereu decisiv la sfârșitul partidelor.

În urma acestui rezultat, Juve rămâne la 13 puncte și e încă neînvinsă în acest sezon. Lazio e pe 9, cu 11 puncte.

Liga
As: Ronaldo vrea să se întoarcă la Real Madrid. Perez nici nu vrea să audă de o asemenea variantă
21/11/2020 LA 14:30
Serie A
Incredibil: Fani despăgubiți în instanță pentru că Ronaldo nu a jucat. Motivația judecătorului
20/11/2020 LA 11:46