Mulți au vorbit în ultima perioadă de o "Ronaldodependență" pentru campioana ultimilor 9 ani din Serie A, însă formația lui Pirlo a arătat că poate câștiga și când fostul star al Realului nu e în cea mai bună formă.
Cu moralul ridicat după succesul cu Napoli, bianconerii au început tare partida de azși și Kulusevski a punctat din centrarea lui Cuadrado. În minutul 22, Ronaldo a avut ocazia să marcheze, dar a ratat incredibil, trimițând în bară. Din fericire pentru gazde, mingea a revenit la Morata, care a adus liniștea pe tabela de marcaj.

McKennie, record pentru Juventus

Serie A
Ședință de urgență la Juventus, după dezastrul cu Milan. Anunțul făcut de Gazzetta dello Sport
ACUM 9 ORE
După pauză, Genoa a reușit să revină în meci, grație lui Scamacca, însă tânărul McKennie a risipit orice urmă de suspans, prin golul marcat în minutul 70.
McKennie a reușit, cu golul de azi, un record pentru Juventus. E mijlocașul care a marcat cele mai multe goluri din postura de rezervă, într-un sezon, de când se acordă 3 puncte la victorie.
Cu succesul de azi, Juve își conservă locul 3 în Serie A și îi ține pumnii diseară Fiorentinei. În cazul unui succes al formației viola cu Atalanta, trupa lui Gasperini e distanțată la 4 puncte și locul de Champions League pare asigurat.
Serie A
Reacția lui Pirlo după eșecul dureros contra Milanului! Răspunsul antrenorului cu privire la demisie
ACUM 16 ORE
Serie A
Prăbușirea lui Juventus. Pirlo, eroarea sezonului în Europa!
ACUM 18 ORE