Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus - Genoa 3-1. "Bătrâna Doamnă" poate câștiga și când Ronaldo nu strălucește

Cristian Mihală

Actualizat 11/04/2021 la 17:48 GMT+3

Există viață și dincolo de Ronaldo la Juventus. "Bătrâna Doamnă" s-a impus cu 3-1 pe teren propriu, contra lui Genoa, într-o confruntare în care lusitanul nu a mai strălucit.

Weston McKennie et Adrien Rabiot (Juventus) face au Genoa en Serie A.

Credit imagine: Getty Images

Mulți au vorbit în ultima perioadă de o "Ronaldodependență" pentru campioana ultimilor 9 ani din Serie A, însă formația lui Pirlo a arătat că poate câștiga și când fostul star al Realului nu e în cea mai bună formă.
Cu moralul ridicat după succesul cu Napoli, bianconerii au început tare partida de azși și Kulusevski a punctat din centrarea lui Cuadrado. În minutul 22, Ronaldo a avut ocazia să marcheze, dar a ratat incredibil, trimițând în bară. Din fericire pentru gazde, mingea a revenit la Morata, care a adus liniștea pe tabela de marcaj.

McKennie, record pentru Juventus

După pauză, Genoa a reușit să revină în meci, grație lui Scamacca, însă tânărul McKennie a risipit orice urmă de suspans, prin golul marcat în minutul 70.
McKennie a reușit, cu golul de azi, un record pentru Juventus. E mijlocașul care a marcat cele mai multe goluri din postura de rezervă, într-un sezon, de când se acordă 3 puncte la victorie.
Cu succesul de azi, Juve își conservă locul 3 în Serie A și îi ține pumnii diseară Fiorentinei. În cazul unui succes al formației viola cu Atalanta, trupa lui Gasperini e distanțată la 4 puncte și locul de Champions League pare asigurat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo