Mulți au vorbit în ultima perioadă de o "Ronaldodependență" pentru campioana ultimilor 9 ani din Serie A, însă formația lui Pirlo a arătat că poate câștiga și când fostul star al Realului nu e în cea mai bună formă.
Cu moralul ridicat după succesul cu Napoli, bianconerii au început tare partida de azși și Kulusevski a punctat din centrarea lui Cuadrado. În minutul 22, Ronaldo a avut ocazia să marcheze, dar a ratat incredibil, trimițând în bară. Din fericire pentru gazde, mingea a revenit la Morata, care a adus liniștea pe tabela de marcaj.

McKennie, record pentru Juventus

Premier League
"Ronaldo nu e nici măcar în top 5!" Starul lui United, făcut praf de un fost atacant de la Real
19/10/2021 LA 08:15
După pauză, Genoa a reușit să revină în meci, grație lui Scamacca, însă tânărul McKennie a risipit orice urmă de suspans, prin golul marcat în minutul 70.
McKennie a reușit, cu golul de azi, un record pentru Juventus. E mijlocașul care a marcat cele mai multe goluri din postura de rezervă, într-un sezon, de când se acordă 3 puncte la victorie.
Cu succesul de azi, Juve își conservă locul 3 în Serie A și îi ține pumnii diseară Fiorentinei. În cazul unui succes al formației viola cu Atalanta, trupa lui Gasperini e distanțată la 4 puncte și locul de Champions League pare asigurat.
Serie B
Dennis Man și Valentin Mihăilă ar putea fi antrenați la Parma de o legendă a Italiei
06/10/2021 LA 13:53
Liga
Cine sunt favoriții caselor de pariuri pentru a ajunge la Barcelona! Pe ce loc e Mourinho
05/10/2021 LA 14:01