Mulți au vorbit în ultima perioadă de o "Ronaldodependență" pentru campioana ultimilor 9 ani din Serie A, însă formația lui Pirlo a arătat că poate câștiga și când fostul star al Realului nu e în cea mai bună formă.
Cu moralul ridicat după succesul cu Napoli, bianconerii au început tare partida de azși și Kulusevski a punctat din centrarea lui Cuadrado. În minutul 22, Ronaldo a avut ocazia să marcheze, dar a ratat incredibil, trimițând în bară. Din fericire pentru gazde, mingea a revenit la Morata, care a adus liniștea pe tabela de marcaj.

McKennie, record pentru Juventus

Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
25/09/2022 LA 05:15
După pauză, Genoa a reușit să revină în meci, grație lui Scamacca, însă tânărul McKennie a risipit orice urmă de suspans, prin golul marcat în minutul 70.
McKennie a reușit, cu golul de azi, un record pentru Juventus. E mijlocașul care a marcat cele mai multe goluri din postura de rezervă, într-un sezon, de când se acordă 3 puncte la victorie.
Cu succesul de azi, Juve își conservă locul 3 în Serie A și îi ține pumnii diseară Fiorentinei. În cazul unui succes al formației viola cu Atalanta, trupa lui Gasperini e distanțată la 4 puncte și locul de Champions League pare asigurat.
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24
Fotbal
Moștenirea pe care Mircea Lucescu o lasă fotbalului românesc
15/12/2021 LA 12:57