Drăgușin și-a făcut apariția pe teren în minutul 69 al meciului dintre Juventus și Dinamo Kiev, scor 3-0, din grupele UEFA Champions League. Tânărul fundaș român l-a înlocuit pe Demiral și a avut o prestație promițătoare.
A fost prima apariție a lui Drăgușin în echipa lui Pirlo, alături de Cristiano Ronaldo și celelalte staruri ale "bianconerilor", care l-au felicitat la finalul partidei. În ciuda vârstei fragede a românului, acesta a dezvăluit că a reușit să scape de emoții și să se concentreze doar pe joc.
"Pirlo mi-a zis să intru calm, relaxat, să fiu încrezător și să mă bucur de moment. Au fost niște emoții foarte puternice, dar în timpul meciului nu m-am mai gândit la ele neapărat", a spus Drăgușin, pentru as.ro.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29

Tuttosport: Juventus îi va prelungi contractul lui Drăgușin

Potrivit presei din Italia, atitudinea lui Drăgușin i-a impresionat pe oficialii lui Juventus, care se pregătesc să-i ofere un nou contract. Actuala înțelegere cu campioana Italiei expiră vara viitoare, iar impresarul său, Florin Manea, a declarat chiar ieri că se află în negocieri avansate cu board-ul de la Torino.
"Cu Juventus negociem de un an de zile. Am primit numeroase oferte de îmbunătățire a salariului. Radu nu este orientat spre bani, deci nu e doar chestia de bani. El are un salariu de 3.500 de euro pe lună și ne-au sunat să îi facă 6.000, să îi facă 10.000", spunea ieri Florin Manea, pentru sport.ro.
Astăzi, publicația italiană Tuttosport a aflat că Juvntus îi va prelungi contractul lui Drăgușin în luna ianuarie. Astfel, internaționalul român de tineret va deveni al 5-lea fundaș central din lotul lui Pirlo, alături de De Ligt, Demiral, Bonucci şi Chiellini.
Drăgușin ar urma să primească un salariu cuprins între 500.000 și 1.000.000 de euro, mai anunță jurnaliștii italieni.
"Dacă are valoare de echipă mare a lui Juve, atunci cred ca poate avea salariu și 1 milion de euro, cât are un jucător de primă echipă la ei, ăsta e cel mai mic salariu.", a mai spus Florin Manea.

Fundașul român Radu Drăgușin a debutat la Juventus, la 18 ani

Drăgușin a ajuns a academia lui Juve în 2018, după ce italienii le-au plătit 250.000 de euro celor de la Regal Sport București. Fundașul român a evoluat la grupele de juniori U17 și U19 ale campioanei Italiei în ultimii doi ani, iar în această toamnă a fost promovat la echipa primavera (U23).
Parcursul lui Drăgușin la Juventus a atins apogeul miercuri seară, când a jucat în premieră pentru prima echipă a "Bătrânei Doamne", alături de Cristiano Ronaldo&Co.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51