Juventus a venit la meciul cu Verona cu absențe importante. Au lipsit Matthijs de Ligt, Giorgio Chiellini și Alex Sandro accidentați în timp ce Federico Chiesa era suspendat după roșul primit în etapa precedentă. Totuși, Paolo Dybala a revenit alături de Federico Bernarddeschi, Alvaro Morata și Aaron Ramsey.
Kalinic l-a testat primul pe Wojciech Szczesny după ce a trecut de Leonardo Bonucci iar de la cornerul următor, Ebrima Colley a marcat, însă din offside. Prima ocazie a lui Juventus a venit abia în minutul 20, când Bernadeschi a păcălit ieșirea la offside a oaspeților printr-un sprint excelent, însă Silvestri a intervenit la șutul său.
Verona a fost în continuare periculoasă, însă spre sfârșitul reprizei, Alvaro Morata era convins că a deschis scorul după o pasă filtrantă a lui Cuadrado. Totuși, spaniolul s-a aflat în offside, după cum a confirmat VAR-ul.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
Oaspeții au continuat jocul bun și în repriza a doua iar în minutul 60, Andrea Favilli a profitat de o pasă superbă ”no look” a lui Zaccagni în urma unui contraatac și a deschis scorul pentru Verona.
Pirlo a fost însă inspirat când l-a introdus pe Deja Kulusevski iar suedezul a adus egalarea pentru Juve în minutul 77 după un șut excelent la colțul lung. Verona a făcut însă un meci excelent. De cealaltă parte, Pirlo are motive de îngrijorare după un start de sezon departe de așteptările pe caer le care o echipă ca Juventus.

Juventus, în echipament creat de Pharrell Williams

Juventus a debutat în această seară al patrulea echipament, cel care a fost creat de Adidas Human Race Football Club, condus de Pharrell Williams.
”Astăzi a fost lansat oficial al patrulea echipament, care are un design fără precedent, care va fi disponibil doar pentru alte câteva echipe selecte din Europa, precum Arsenal, Bayern, Manchester United și Real Madrid. Totul a fost creat de Adidas și Humanrace FC”, a informat Juventus într-un comunicat.
Tricourile au fost create de Pharrell WIlliams și echipa sa de designeri: ”Humanrace FC a căutat în arhiva Adidas și a găsit tricoul roz din sezonul 2015/2016. Astfel, culoarea aceasta curajoasă și intensă blurează linia dintre sport și lifestyle și a devenit extrem de cunsocută în cultura fotbalistică. De aici și inspirația: procesul creativ s-a concentrat pe o tehnică ”de mână”, pură și expresivă”.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51