Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus își face Dream Team! Jucătorul de 50 de milioane de euro, ca și transferat lângă Ronaldo

Cristian Mihală

Actualizat 06/07/2020 la 16:55 GMT+3

Juventus l-a transferat pe Arthur, de la Barcelona, însă Sarri continuă să facă lobby pe lângă conducerea "Bătrânei Doamne" pentru achiziționarea lui Jorginho. Potrivit Calciomercato, negocierile sunt în desfășurare și sunt premise să se ajungă la un numitor comun.

Juventus vrea să câștige Liga Campionilor și își construiește o echipă în consecință

Credit imagine: Imago

După schimbul Pjanic - Arthur, se părea că bianconerii nu vor mai stărui pe lângă Chelsea pentru transferul lui Jorginho, fostul mijlocaș al lui Napoli având un profil similar cu fotbalistul adus de la Barcelona.
Totuși, Sarri îl vede pe copilul său de suflet în continuare drept un fotbalist cheie în angrenajul lui Juve. După ce l-a convins pe Abramovich, în 2018, să dea 57 de milioane de euro pentru a-l transfera de la Napoli la Chelsea, acum tehnicianul italian pare că i-a convins și pe oficialii torinezi de oportunitatea tranzacției.
Chelsea, Premier League 2018-2019: da sinistra, Maurizio Sarri e Jorginho (Getty Images)

Negocieri Juventus - Chelsea pentru Jorginho

Potrivit Calciomercato, negocierile sunt destul de avansate și există șanse bune să se ajungă la un numitor comun, mai ales că mijlocașul nu mai intră în planurile lui Lampard. Jorginho a lipsit dintr-un singur meci sezonul trecut la Chelsea, iar în această stagiune părea că și-a câștigat din nou un loc de titular. Dar, în ultimul timp situația s-a schimbat: nu a fost titular în niciunul din ultimele 7 meciuri ale lui Chelsea, indiferent de competiție. Lampard are la dispoziție 5 jucători pentru cele trei posturi de la mijlocul terenului: Kante, Mount, Gilmour, Barkley și Kovacic. Închizătorul francez e punct fix, iar Gilmour e unul dintre favoriții staffului tehnic, în condițiile în care tânărul mijlocaș scoțian are posibilitatea să ajungă la un nivel incredibil, potrivit specialiștilor.
Orice este posibil în fotbal, el va avea mereu dorința de a se întoarce. A acumulat o experiență valoroasă în Premier League și ar avea o contribuție mare în Serie A. Ar putea juca pentru două sau trei echipe care se bat la titlu”, a afirmat de curând Santos, agentul lui Jorginho, pentru Radio Sportiva.
50 de milioane de euro cere Chelsea pentru Jorginho, pentru a-și acoperi aproape în întregime suma cheltuită pentru a-l achiziționa de la Napoli. Juve încearcă să îi convingă pe londonezi că în acest moment cota jucătorului a scăzut, în speranța că vor obține un preț mai "domestic".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo