Conform celor de la Tutto Juve, Juventus este dispusă să renunțe la Alex Sandro la vară. Se pare că bianconerii doresc să îl vândă pe fundaș pentru care vor cere în jur de 25 de milioane de euro, deși s-ar mulțumi, în cele din urmă și cu 20.
Chelsea este interesată de transferul brazilianului, dar londonezii ar fi în competiție pentru semnătura sa cu Manchester United și Paris Saint-Germain.

Juventus pregătește plecări importante în vară

Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
Sandro nu este singurul jucător care ar putea părăsi Juventus în această vară. Aaron Ramsey și Adrien Rabiot se află în aceeași situație, iar galezul ar putea chiar reveni la Arsenal.
Dacă Ramsey și Rabiot nu s-au adaptat așa cum se spera la Juventus, torinezii au alte motive pentru a-l vinde pe Sandro, cel care era considerat unul dintre cei mai buni fundași de bandă din Europa acum câțiva ani.
Jocul brazilianului a fost însă într-o scădere continuă de atunci, totul culminând cu un sezon slab sub comanda noului antrenor Andrea Pirlo. Alex Sandro a avut și probleme cu accidentările și nu a reușit să revină la forma de altă dată.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51