Conform celor de la Tutto Juve, Juventus este dispusă să renunțe la Alex Sandro la vară. Se pare că bianconerii doresc să îl vândă pe fundaș pentru care vor cere în jur de 25 de milioane de euro, deși s-ar mulțumi, în cele din urmă și cu 20.
Chelsea este interesată de transferul brazilianului, dar londonezii ar fi în competiție pentru semnătura sa cu Manchester United și Paris Saint-Germain.

Juventus pregătește plecări importante în vară

Serie A
Lazio - Juventus 0-2. Bonucci, primul fundaş cu dublă din penalty din ultimii 14 ani
20/11/2021 LA 19:36
Sandro nu este singurul jucător care ar putea părăsi Juventus în această vară. Aaron Ramsey și Adrien Rabiot se află în aceeași situație, iar galezul ar putea chiar reveni la Arsenal.
Dacă Ramsey și Rabiot nu s-au adaptat așa cum se spera la Juventus, torinezii au alte motive pentru a-l vinde pe Sandro, cel care era considerat unul dintre cei mai buni fundași de bandă din Europa acum câțiva ani.
Jocul brazilianului a fost însă într-o scădere continuă de atunci, totul culminând cu un sezon slab sub comanda noului antrenor Andrea Pirlo. Alex Sandro a avut și probleme cu accidentările și nu a reușit să revină la forma de altă dată.
Serie A
Parma lui Man și Mihăilă, distrusă la Lecce! Maresca e ca și demis. Un nume uriaș, favorit să vină
07/11/2021 LA 15:07
Serie A
Fatih Terim a confirmat interesul lui Galatasaray pentru Man. Ce sumă pun la bătaie turcii
05/11/2021 LA 05:28