Negocierile pentru prelungirea contractului lui Salah, al cărui contract pe Anfield se încheie în 2023, nu progresează deloc. Dacă egipteanul nu semnează o nouă înțelegere până la începutul sezonului viitor, "cormoranii" iau tot mai serios în calcul să îl cedeze, pentru a nu risca să îl piardă gratis (atacantul de bandă ar putea semna, din postura de jucător intrat în ultimele 6 luni de contract, din ianuarie).
De acest lucru vrea să profite Juventus, anunță presa engleză, torinezii pregătind o "ofertă mamut" pentru golgheterul la zi al celui mai puternic campionat din lume.
Bianconerii au anunțat deja că au renunțat la ideea prelungirii contractului lui Dybala, care va pleca la finalul stagiunii liber. Argentinianul ar fi costat-o pe "Bătrâna Doamnă" 75 de milioane de euro pentru următorii 4 ani, astfel că întreaga sumă va fi destinată acum convingerii lui Mo să accepte să evolueze la Torino.
Serie A
Allegri, reacție genială când a fost întrebat de transferul iminent al lui Pogba: "Cine e?"
ACUM 41 MINUTE

Juventus vrea să câștige Liga Campionilor. Salah, obiectiv prioritar

Juventus a dat semne că va redeveni în curând o echipă de top în Europa, după ce, pariul numit Ronaldo nu a fost unul câștigător, cel puțin în Champions League, marea miză a piemontezilor.
În iarnă, "Bătrâna Doamnă" a dat lovitura pe piața transferurilor cu Dușan Vlahovic, lucru care îi certifică lui Salah că va avea ocazia să se lupte la cel mai înalt nivel.
În plus, oficialii torinezi sunt foarte aproape să îl achiziționeze pe Zaniolo, de la Roma, un alt fotbalist tânăr și cu multă calitate, care poate fi decisiv în ceea ce înseamnă proiectul "Juventus" în următorul deceniu. Un alt transfer ca și făcut e, potrivit italienilor, și Rudiger, jucător aflat la final de contract cu Chelsea, și care ar întări foarte mult defesniva lui Allegri.
Salah nu ar fi la prima experiență în Serie A, dacă va ajunge în cele din urmă pe Allianz Stadium. Egipteanul a jucat excelent pentru Roma, în perioada 2015-2017, marcând 29 de goluri în 65 de partide. De altfel, prestațiile excelente din Cetatea Eternă l-au convins pe Klopp să îl achiziționeze, în 2017. Anterior, Salah jucase și pentru Fiorentina, sub formă de împrumut de la Chelsea.
Serie A
Dybala a plâns ca un copil la ultimul meci al său la Torino! Juve, aproape de 3 lovituri în mercato
ACUM 2 ORE
Premier League
Răsturnare de situație în cazul lui Dybala! Agentul atacantului, la negocieri în Premier League
14/05/2022 LA 14:26