Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus poate să-i rezilieze contractul lui Gonzalo Higuain din cauza pandemiei de COVID-19

Sebastian Ujica

Actualizat 27/04/2020 la 07:47 GMT+3

Juventus Torino și Gonzalo Higuain pot să rupă contractul, deși acesta era valabil încă 14 luni.

Gonzalo Higuain - Atalanta-Juventus - Serie A 2019/2020 - Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Atacantul celor de la Juventus Torino, Gonzalo Higuain, trece printr-o perioadă foarte dificilă. Jucătorul argentinian s-a întors în țara sa natală în momentul în care a izbucnit pandemia de coronavirus și nu s-a mai întors de atunci.
Mai mult, nu este clar dacă Higuain are de gând să se întoarcî în perioada următoare, chiar dacă Serie A va reveni! Mama jucătorului, Nancy Zacarias, suferă din cauza unei boli iar jucătorul și-a anunțat clubul că va rămâne lângă aceasta, nevând posibilitatea de a o aduce în Italia din cauza pandemiei.

Contract reziliat?

Higuain își analizează opțiunile, însă nu le-a oferit niciun răspuns celor de la Juventus când aceștia au solicitat să afle dacă se va întoarce la antrenamente, acum că Guvernul a aprobat acest lucru.
Italienii de la Tuttosport scriu despre cele 3 scenarii posibile pentru Higuain: se întoarce și joacă în ultimele partide ale lui Juventus, rămâne în Argentina cu aprobarea clubului sau refuză să se întoarcă deși nu are aprobare iar Juventus îi reziliază contractul.
Cei de la Juventus vor oricum să renunțe în vară la jucător, acesta mai având contract până în vara lui 2021. Higuain a părăsit Italia la puțin timp după ce coechipierii săi au fost plasați în carantină în urma rezultatului pozitiv la testul de COVID-19 primit de Daniele Rugani.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo