Abdoulaye Dabo a ajuns în această dimineață la Torino și a efectuat vizita medicală, înainte să semneze cu Juventus, anunță football-italia.

Atacantul lui Nantes, în vârstă de 19 ani, va fi primul transfer realizat de formația lui Andrea Pirlo în această perioadă de mercato. Jucătorul francez, crescut la academia lui Nantes și promovat în 2018 la prima echipă, va fi trimis cel puțin pentru moment la formația U23 a lui Juventus.

Serie A
Cagliari - Milan 0-2. Ibrahimovic a marcat a 5-a sa "dublă" în actualul sezon din Serie A
ACUM 7 ORE

În funcție de prestațiile sale de la echipa primavera a "bianconerilor", Pirlo va decide dacă îl va promova sau nu la seniori, alături de Cristiano Ronaldo și celelalte staruri.

https://i.eurosport.com/2021/01/11/2969078.jpg

Abdoulaye Dabo, primul jucător transferat de Juventus în această iarnă

Dabo va fi transferat sub formă de împrumut, iar Juventus va avea posibilitatea să activeze o clauză de cumpărare definitivă în valoare de 1,5 milioane de euro.

Dabo a debutat în la prima echipă a lui Nantes în sezonul 2018/2019. Tânărul atacant a bifat două apariții în Ligue 1, împotriva lui Monaco (scor 1-3) și Caen (scor 1-1). Dabo a adunat două prezențe și la naționala U18 a Franței, iar cota lui de piață este de 900.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

Serie A
Andrea Pirlo, discurs dur după "Derby D'Italia"! Ce le-a reproșat tehnicianul jucătorilor săi
ACUM 19 ORE
Serie A
Atacat de fani, Vidal a explicat gestul de a săruta emblema lui Juventus de pe tricoul lui Chiellini
ACUM 20 ORE